caixa popular

Muntatge de la infraestructura per a la Batalla de Flors

Muntatge de la infraestructura per a la Batalla de Flors
24/07/2017 -

Demà dimarts començarà el muntatge de tota la infraestructura necessària per al desenvolupament de la Batalla de Flors, el tradicional acte popular que posa punt final a la Gran Fira de València. Des de la Regidoria de Mobilitat Sostenible s’informa de les afeccions que això suposarà per al trànsit urbà.

La tradicional Batalla de les Flors es desenvoluparà, com és habitual, en el passeig de l’Albereda, des del pont del Real fins a un punt distanciat 100 metres del pont de l’Exposició.

Per aquest motiu, demà dimarts, dia 25, es procedirà al muntatge de la infraestructura en la part dreta de l’Albereda, en direcció a Vivers, des del pont del Real fins al pont de l’Exposició, per la qual cosa quedarà restringit l’estacionament tant a eixe costat com a la part central del passeig. I el dimecres 26 el muntatge de la infraestructura i la prohibició d’estacionar recauran sobre l’altre costat del mateix tram, el que va en direcció a la plaça de Saragossa.

Els treballs continuaran el dijous 27 des del pont de l’Exposició fins al carrer de Muñoz Seca, amb la consegüent prohibició d’aparcar en eixe tram i en la part central. I serà el divendres 28 quan es tancarà al pas de vehicles el passeig de l’Albereda des de Pla del Real fins al carrer Muñoz Seca, a partir de les 08.00 hores, en què es deixarà lliure la circulació pels ponts.

El dissabte 29 s’amplia el tall del divendres fins al pont d’Aragó, i el diumenge 30, el dia de la Batalla, a més del tall de l’Albereda, es tancarà el trànsit pel pont de les Flors a partir de les 16.00 hores i el del pont de l’Exposició a partir de les 18.00 hores.

Etiquetes


Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

8 + 10 =

viva gym canovas
exposicion caps tallats
25n Foios