caixa popular

Mónica Oltra participarà en la Trobada Ciutadana d'aquest dilluns a Paiporta

Mónica Oltra participarà en la Trobada Ciutadana d'aquest dilluns a Paiporta
04/07/2018 -

La vicepresidenta de la Generalitat i Consellera d’Igualtat i Polítiques Inclusives, Mónica Oltra, participarà aquest dilluns 9 de juliol en la Trobada Ciutadana que se celebrarà a l’Auditori Municipal de Paiporta. La trobada forma part dels Diàlegs d’Estiu, dins del Fòrum Ètica Pública i Democràcia promoguts per la Generalitat Valenciana a diferents pobles i ciutats arreu de la geografia valenciana. El fòrum començarà a les 19.30 hores i és necessària inscripció prèvia, que es pot formalitzar en aquest enllaç.

La vicepresidenta Mónica Oltra estarà a disposició de tota aquella gent que s’inscriga en el fòrum per a contestar dubtes o inquietuds sobre la política que ha portat a terme el Consell del Botànic des del canvi de govern, l’estiu de 2015, ara fa tres anys.

Aquests diàlegs promoguts per la Conselleria de Transparència, Responsabilitat Social, Participació i Cooperació tenen com a objectius promoure valors cívics necessaris per al desenvolupament d’una democràcia avançada, i reflexionar col·lectivament amb la ciutadania sobre els reptes que això representa. A més, es busca generar aliances amb associacions ciutadanes, grups d’interés, intel·lectuals i experts, la universitat, sectors creatius i culturals, entre d’altres. Una altra meta important és fer les institucions valencianes permeables i accessibles a la ciutadania.

Etiquetes


fiestas gandia 2018

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

18 + 3 =

semana de la agricultura de torrent 2018
sempre teua
exposicion caps tallats
exposicion caps tallats
Semana mobilidad Valencia 2018
decidim vlc
Decidim VLC
cultura als barris