25n
25N
25N

Mongolia finalment actuarà en la Rambleta

Font: larambleta.com

Mongolia finalment actuarà en la Rambleta
30/11/2018 -

La Rambleta de València ha acordat que finalment acollirà les dues funcions de ‘Mongolia sobre hielo’ aquest dissabte i diumenge, 1 i 2 de desembre, després de “la garantia de les autoritats públiques municipals i estatals” que han mostrat els cossos de seguretat de l’Estat en la reunió urgent per a abordar la suspensió.

L’espectacle havia sigut cancel·lat aquest divendres per motius de seguretat, davant amenaces tant en les xarxes socials com a “directes als treballadors” del centre cultural.

Segons informa l’espai en un comunicat, en comprometre la Delegació de Govern a la Comunitat Valenciana el desplegament del dispositiu necessari per a garantir, “davant les amenaces rebudes durant els últims dies”, la seguretat del públic, artistes i empleats, tant a l’interior com en l’exterior del centre, les dues sessions de ‘Mongolia sobre hielo’ se celebraran “tal com estaven previstes”.

La Rambleta ha posat en coneixement aquestes circumstàncies de l’Ajuntament de València –titular del centre–, a qui ha comunicat la seua voluntat de mantenir les funcions davant la prestació per les autoritats competents del qual entenen que són “garanties suficients perquè l’espectacle puga tenir lloc”.

L’espai agraeix així “el compromís ferm i la garantia de les autoritats públiques municipals i estatals” per a evitar incidents durant la celebració de l’espectacle. També manifesta la seua “total col·laboració” amb elles per a garantir el desenvolupament de ‘Mongolia sobre hielo’ i flama al fet que “la discrepància no es convertisca en una arma llancívola que fracture la nostra societat”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

nou − 9 =

CCCC
torrent