25n
Orgull
Orgull

El monestir de Sant Miquel dels Reis acull el Festival Cultural Renaixement 2021

El monestir de Sant Miquel dels Reis acull el Festival Cultural Renaixement 2021
30/06/2021 -

El Monestir de Sant Miquel dels Reis acull el V Festival Cultural Renaixement, que organitza la Fundació Cultural CdM (FCCdM) i Licanus en col·laboració amb la Direcció General de Cultura i Patrimoni. De l’1 al 3 de juliol actuaran en el claustre del Monestir Ensemble Brudieu, Capella de Ministrers, Les Nations, Acadèmia CdM i Leonardo Luckert & Pablo Márquez

En aquesta cinquena edició, el Festival acollirà també, l’1 de juliol a les 10 h, una conferència en línia de la Xarxa Europea de Música Antiga (REMA), una associació creada l’any 2000 que agrupa més de 130 organitzacions de 23 països europeus i que compta amb el suport de la Comissió Europea i del Ministeri de Cultura francés per a impulsar el seu projecte.

L’objectiu d’aquesta trobada virtual, en el qual col·labora la Fundació Cultural CdM, és analitzar el panorama musical històric en el Segle d’Or espanyol, una època d’esplendor artística que el Festival Renaixement acostarà al públic amb els programes de les diferents formacions.

La directora general de Cultura i Patrimoni, Carmen Amoraga, ha manifestat “el suport de la Generalitat a aquest festival des de fa cinc anys per la labor de recuperació i difusió del nostre patrimoni musical”. Amoraga ha subratllat que “el Monestir de Sant Miquel dels Reis serà un enclavament de referència en la música antiga europea amb la celebració de la conferència de REMA en el marc del Festival Cultural Renaixement”.

Per a més informació i reserves, s’ha de consultar la web www.renaixement.es.

El Festival Cultural Renaixement també compta amb la col·laboració de l’Institut Valencià de Cultura, Turisme Comunitat Valenciana, la Regidoria de Patrimoni i Recursos Culturals de l’Ajuntament de València, la Diputació de València i l’Associació Àmbit, i amb el suport de REMA. El Festival posseeix el distintiu de qualitat Mediterranew Musix i el segell europeu EFFE, atorgat per l’Associació de Festivals Europeus (EFA) a festivals destacats pel seu compromís amb les arts escèniques i la seua repercussió internacional.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

16 − dotze =