25n
25N
25N

El monestir de Sant Miquel dels Reis ofereix el cicle de concerts 'A la llum de la lluna'

El monestir de Sant Miquel dels Reis ofereix el cicle de concerts 'A la llum de la lluna'
31/08/2020 -

El monestir de Sant Miquel dels Reis acollirà el cicle de concerts sota el nom d”A la llum de la lluna’, en el qual actuaran Kiko Veneno i Seguridad Social (25 de setembre), Zenet (2 d’octubre), Sole Giménez (16 d’octubre) i Mireia Vives i Borja Penalba (23 d’octubre).

Els concerts han sigut presentats per la directora general de Cultura i Patrimoni, Carmen Amoraga, acompanyada de la cantant Sole Giménez, el cantant de Seguretat Social, José Manuel Casañ, i l’il·lustrador Paco Roca, que ha dissenyat el cartell dels concerts.

Les actuacions s’inicien amb Kiko Veneno, que presenta ‘Barret Rote’, i Seguridad Social, que junt amb l’il·lustrador Paco Roca presentaran ‘Canciones dibujadas’, una actuació singular i íntima en què el grup valencià interpretarà les seues cançons més conegudes i el dibuixant les il·lustrarà establint un diàleg amb el públic que està convidat a interactuar.

El 2 d’octubre, el polifacètic Zenet oferirà un concert amb les cançons del seu últim àlbum, ‘La Guapería’, amb versions de boleros cubans antics.

El 16 d’octubre Sole Giménez presenta ‘Mujeres de Música’, un espectacle que reivindica les dones compositores de música que la història ha invisibilitzat. La compositora valenciana ha recopilat les cançons fetes per dones espanyoles i llatinoamericanes i cantarà cançons de Chabuca Granda (Perú), Rosana (Espanya), Dona Ivonne Lara (Brasil), Mari Trini (Espanya), Eladia Blázquez (Argentina), Natalia Lafourcade (Mèxic), Totó La Momposina (Colòmbia), Rozalén (Espanya), Violeta Parra (Xile), Isolina Carrillo (Cuba), Consuelo Velázquez (Mèxic)…

El cicle es tanca amb l’actuació de Mireia Vives i Borja Penalba, que interpretaran ‘Cançons de fer camí’ amb tan sols dos instruments: la guitarra i la veu.

La directora general de Cultura i Patrimoni, Carmen Amoraga, ha explicat que en aquesta iniciativa s’uneix “art i patrimoni, dos elements substancials de la cultura i de l’oci”.

Ha afegit que “els espais patrimonials poden i han de tindre diversos usos relacionats amb la cultura. D’aquesta manera, es convida el ciutadà a contemplar l’espectacle programat i admirar l’arquitectura de gran valor renaixentista que posseeix el monestir de Sant Miquel dels Reis”

Amoraga ha destacat la possibilitat que permet el monestir de realitzar els concerts a l’aire lliure, ja que tenen com a escenari el claustre sud del monestir i el cel ple d’estreles.

Els concerts es realitzen respectant les mesures de prevenció enfront de la COVID-19. S’assegura la traçabilitat perquè en la compra de l’entrada se sol·liciten les dades personals; és obligatori l’ús de mascareta, guardar la distància de seguretat i l’ús de gel hidroalcohòlic, entre altres mesures.

La informació sobre els horaris dels concerts i adquisició d’entrades es podrà consultar en la web consultar ací.

Els concerts són gratuïts, però cal pagar 2,50 euros per entrada, que és el que cobra la plataforma que gestiona l’emissió de localitats. Només es podran adquirir quatre entrades per compra.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

cinc + 3 =

museo prehistoria
museo prehistoria