25n
25N
25N

Rocafort compta els dies per a 'Mona en la Bonaigua', una jornada d'activitats per a tota la família

Aquesta Pasqua, els veïns i veïnes de Rocafort podran gaudir de la mona amb amics i amigues en un espai tan especial com Bonaigua

rocafort.es

Rocafort compta els dies per a 'Mona en la Bonaigua', una jornada d'activitats per a tota la família
17/04/2019 -

Els veïns i veïnes de Rocafort compten els dies perquè arribe dilluns que ve 22 d’abril. És la data en la qual, per fi, celebraran la Pasqua amb ‘Mona en la Bonaigua’, una jornada en la qual les famílies participaran en diverses activitats i que serà especialment gaudida pels més menuts de la casa, encara que avui mateix hi haurà una bestreta per als escolars.

“Rocafort és un poble ple de famílies i bon ambient de convivència, que a més disposa d’un patrimoni natural privilegiat”, destaquen fonts de l’ajuntament del municipi. I és que Bonaigua és l’espai que albergarà aquestes activitats, perquè a més de treballar en l’amistat i la convivència, s’abordarà la importància de cuidar el medi ambient i paratges naturals com aquest.

En concret, els alumnes i alumnes del CEIP El Barranquet de Burjassot participaran avui en una visita guiada per a descobrir les característiques i el valor de Bonaigua, sense oblidar la tradició de gaudir de la primavera a l’aire lliure, conéixer els costums i tradicions i fomentar l’interés pels jocs i les cançons típiques de Pasqua.

No obstant això, la jornada serà més intensa aquest dilluns 22 a partir de les 11, on tot el poble es reunirà per a formar part d’activitats infantils organitzades per monitors, com és el cas d’una gimcana pel parc. A més, els nens i nenes, juntament amb els seus pares, trobaran sorpreses buscant ous de Pasqua i altres regals.

Tampoc faltaran activitats teatrals. En concret, a les 12 hores, l’ajuntament oferirà un teatre amb consciència ambiental dels Biocontes, que donarà pas a un moment tan esperat com és el pícnic entre amics i amigues on la mona de Pasqua serà protagonista.

Eduard Comeig, regidor de Medi Ambient de l’Ajuntament de Rocafort, ha animat a tothom a participar en aquesta activitat que s’insereix en la tercera edició de ‘Rocafort en Verd’, un programa que se centra especialment en la consciència en temes mediambientals, la reducció de residus i que ofereix iniciatives culturals d’oci a favor d’una millor relació amb l’entorn.

“Volem relacionar un espai que al que hem posat en valor amb la declaració de Parc Natural Local i que es convertisca en centre de les referències d’esplai i naturalesa del veïnat”, ha explicat respecte a Bonaigua, ja que des de desembre de 2016 l’Ajuntament ha aconseguit que la Diputació de València la considere Espai Forestal Degradat i destine ajudes per a la seua millor conservació i ús ciutadà.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

tres × 3 =

caixaontinyent
paterna
Informacion coronavirus