25n
25N
25N

Mollà reivindica l'orxata com a exemple d'innovació i tradició en el camp valencià

Mollà reivindica l'orxata com a exemple d'innovació i tradició en el camp valencià
27/06/2019 -

La consellera d’Agricultura, Desenvolupament Rural, Emergència Climàtica i Transició Ecològica, Mirella Mollà, ha posat en valor el paper de l’orxata com un producte que és “exemple d’innovació i tradició en el camp valencià”.

Així s’ha pronunciat Mollà en l’acte de presentació del projecte ‘Orxata al Punt’ per part de la Casa de l’Orxata i celebrat en el Mercat de Colón, en el qual ha subratllat la importància d’iniciatives que aposten per l’elaboració de productes de qualitat, que tenen com a base el cultiu ecològic, la venda de proximitat i es dirigeixen cap a la sostenibilitat i la salut.

Ha al·ludit al canvi de model productiu agrari com un dels grans objectius en el qual continuarà treballant el nou Botànic i ha indicat que “és un model basat en el respecte al medi ambient, encaminat a recuperar l’horta de València i que permet reconstruir un paisatge ple de valors culturals”.

En aquesta línia, Mollà ha manifestat que aquesta nova forma d’entendre el camp valencià “permet desenvolupar unes condicions dignes per als agricultors i agricultores”. Ells possibiliten, ha subratllat, la supervivència dels nostres paisatges i el Consell “continuarà donant suport a l’economia de les xicotetes explotacions agràries”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

5 × 5 =