25n
25N
25N

Modepran gestiona la recollida d’animals abandonats a Sedaví

Modepran gestiona la recollida d’animals abandonats a Sedaví
19/02/2021 -

Des del 15 de Febrer, la protectora d’animals MODEPRAN es fa càrrec de la recollida d’animals abandonats en el municipi de Sedaví, en virtut del contracte signat entre la Mancomunitat de l’Horta Sud i la citada protectora, i al qual s’ha adherit l’Ajuntament de Sedaví.

El servei que presta MODEPRAN comprén la recollida, trasllat, custòdia i manteniment d’animals de companyia abandonats, errants, perduts o decomissats. Les espècies contemplades són gossos i gats domèstics, xicotets mamífers, ocells, amfibis i rèptils no perillosos. El procediment serà el següent: Davant la detecció per la ciutadania d’alguns dels casos indicats, o d’algun cas de maltractament animal, l’haurà de posar en coneixement de la policia local, que alertarà a la protectora perquè intervinga i procedisca a la recollida de l’animal i trasllat a les seues instal·lacions, situades a Carlet, per a la seua custòdia. En el cas que l’animal porte el xip corresponent, la protectora es posarà en contacte amb la propietària o propietari per a notificar-li la seua recollida; si no es poguera localitzar, farà arribar les seues dades a l’Ajuntament perquè aquest procedisca a la seua localització.

L’empresa MODEPRAN també gestiona acolliments i adopcions d’aquells animals que, una vegada recollits, no siguen reclamats pel seu amo o propietària o haja sigut impossible la seua localització. Totes aquelles persones que tinguen interés a acollir o adoptar a un d’aquests animals ha de dirigir-se directament a MODEPRAN, en la seua web www.protectoramodepran.com, on obtindrà la informació necessària sobre el procediment a seguir.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

cinc × dos =