25n
25N
25N

Mobilitat Sostenible reordena el centre de Massarojos per a facilitar les tasques del comerç

Mobilitat Sostenible reordena el centre de Massarojos per a facilitar les tasques del comerç
10/11/2016 -

La Regidoria de Mobilitat Sostenible ha creat una nova zona de càrrega i descàrrega en el carrer de Juan Estellés, en la població de Massarrojos. Es tracta d’una infraestructura altament sol·licitada pels comerciants de la zona i que ha suposat una solució als problemes que anaven registrant-se en esta població del nord que pertany a la ciutat de València.

La Regidoria de Mobilitat Sostenible ha cobert les necessitats d’una coneguda botiga d’embotits situada en este carrer, així com de la farmàcia de la població, també situada en este tram. “Amb la creació d’esta nova zona d’aparcament de càrrega i descàrrega que requerien els comerciants des de feia molt de temps, donem resposta a les seues peticions i els facilitem la faena, especialment en el moment de descarregar els productes que després comercialitzen en les botigues”, ha assenyalat Giuseppe Grezzi, regidor de Mobilitat Sostenible.

Segons ha explicat l’alcalde de Massarrojos, Carles Verdaguer, “fins ara els vehicles de repartiment es veien, en certa manera, obligats a estacionar damunt de la vorera del carrer del Doctor Andrés Piquer cada vegada que acudien a fer el seu treball per no tindre habilitat un lloc on estacionar, però ara, amb la creació de la zona de càrrega i descàrrega, això ja no ocorrerà perquè garantim un espai d’aparcament en condicions per als comerciants, una infraestructura que els facilitarà la vida diària”.

INSTAL·LACIÓ DE CINC BOL·LARDS EN ESTA ZONA

Precisament la Regidoria també ha col·locat cinc bol·lards en el carrer del Doctor Andrés Piquer, de forma que ara la vorera es conserva per al pas exclusiu dels vianants “amb una total seguretat”, ha dit Verdeguer. Per la seua banda, Grezzi ha apuntat que “esta mesura, sumada a la darrera reordenació i conversió en zona de vianants de certs trams al voltant del Col·legi Públic José Senent, també en Massarojos, fa més segura i amable la mobilitat als carrers de Massarrojos per a tots els usuaris i usuàries de la via pública de la nostra ciutat”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

tretze − 12 =