25n
25N
25N

Mobilitat Sostenible executa treballs de calmat del trànsit a Beniferri

Mobilitat Sostenible executa treballs de calmat del trànsit a Beniferri
21/09/2020 -

El servici de Mobilitat Sostenible de l’Ajuntament de València, ateses les peticions veïnals en aquest sentit, ha procedit a executar els treballs de senyalització de calmat del trànsit al carrer Còrdova i al dels Xiprers de Beniferri, en el districte dels Poblats de l’Oest.

Els treballs, en el cas del carrer dels Xiprers, han consistit en l’execució d’una mitjana d’1,2 metres d’ample, que adapta els carrils de circulació i es passa de tres a dos carrils –un per sentit- en el tram entre Camí Vell de Llíria i el carrer Còrdova, per la qual cosa es converteix en via de velocitat 30 tal com marca l’Ordenança de Mobilitat, límit que s’ha reforçat mitjançant senyalització vertical i horitzontal. També s’ha convertit l’estacionament de cordó en bateria, a més de crear quatre places d’estacionament per a motocicletes i un pas de vianants en la intersecció amb Camí Vell de Llíria.

Per la seua part, al carrer Còrdova s’han pintat dos nous passos de vianants separats per un reductor de velocitat de plàstic a l’altura d’un parc infantil i que cobreixen la manca d’encreuaments segurs que hi havia en quasi 130 metres de calçada. També s’ha reforçat la senyalització del límit de velocitat a 30 km/h i s’han creat places d’estacionament de motocicletes per a guanyar visibilitat en els passos de vianants ja existents.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

disset + 9 =