25n
25N
25N

Mobilitat Sostenible augmenta la protecció dels xiquets i xiquetes amb la reordenació de carrers a Massarojos

Mobilitat Sostenible augmenta la protecció dels xiquets i xiquetes amb la reordenació de carrers a Massarojos
06/11/2016 -

La Regidoria de Mobilitat Sostenible de l’Ajuntament de València, a petició de l’alcaldia pedània de Massarrojos, ha procedit a la reordenació dels carrers pròxims al Col•legi Públic José Senent. “Amb açò, el que busquem és aconseguir una mobilitat més segura en un entorn urbà especialment transitat per xiquets i xiquetes”, ha dit Giuseppe Grezzi, regidor de Mobilitat Sostenible.

Concretament s’han reconvertit per a ús exclusiu dels vianants els trams corresponents als carrers de Senent Ibáñez i d’Alejandro Cabezas, que es troben a l’altura del centre educatiu José Senent, tenint en compte, a més, la proximitat d’un parc a l’altra banda de la calçada, ara ja convertida en espai de vianants.

Així mateix, i mitjançant tant de senyalització vertical com horitzontal, s’ha limitat la velocitat a 30 km/h i s’ha reordenat l’estacionament per aconseguir vies de sentit únic als carrers de Mossén José Estellés, d’Alejandro Cabezas i de Diego Sevilla, que també són pròxims al centre educatiu d’esta població pedània del nord de València.

Grezzi ha assegurat que amb esta intervenció “fem més segurs els carrers i tot l’espai públic, alhora que es promou l’autonomia infantil perquè xiquets i xiquetes recuperen la ciutat”. Per la seua banda, l’alcalde de Massarojos, Carles Verdeguer, ha comentat que “responem a les demandes dels veïns i veïnes de la localitat, que quan han vist el projecte han quedat encantats, ja que es tractava d’una petició històrica del poble”.

MILLORA DEL CAMÍ VELL DELS FORNETS

Per altra banda, i en una actuació integral duta a terme pels servicis d’Urbanisme i de Mobilitat Sostenible de l’Ajuntament de València, s’ha asfaltat i s’han afegit voreres al camí vell dels Fornets, que permeten el sentit únic d’esta via en direcció cap al centre urbà.

“Per a la Regidoria de Mobilitat Sostenible millorar la seguretat del vianant és una acció primordial, tant al centre, com als barris perifèrics, com als pobles de València. Per això estem immersos en un pla de millora de la seguretat de les persones que es desplacen a peu per la ciutat des de fa temps. Estes accions, són molt importants i, sens dubte, anem a continuar fent-hi èmfasi des de l’Ajuntament”, ha comentat Grezzi.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

15 − huit =