25n
25N
25N

José María Llanos: "El 24 d'octubre VOX rebentarà València"

Després de la negativa de les Escoles San José – Jesuitas de València, VOX cerca un nou local per al seu míting

Vox España

José María Llanos: "El 24 d'octubre VOX rebentarà València"
16/10/2018 -

El pròxim 24 d’octubre, el partit d’ultradreta VOX tenia previst realitzar un míting en el saló de les Escoles San José – Jesuitas de València, que s’emmarca dins del tour que estan duent a terme al llarg del país. No obstant això, els plans s’han anat en orris quan des de la direcció del col·legi els informaven que es cancel·lava la reserva del saló d’actes per motius de seguretat.

Pel que sembla, el lloguer del saló “estava aparaulat, però no signat“, per la qual cosa, després d’analitzar les mesures de seguretat necessàries per a acollir un acte d’aquestes característiques, i després de la recepció de possibles missatges de professors, antics alumnes i familiars de l’alumnat mostrant el seu rebuig a aquest tipus d’esdeveniments, des de la direcció comunicaven, també a través del seu compte de Twitter, la suspensió de l’acte de VOX en aquest recinte. En aquest sentit, al·legaven que “donada la tensió que hi ha”, no era el més adequat acollir un acte d’aquest partit.

Des de VOX no han tardat a arremetre contra la direcció d’aquest col·legi i, també a través del seu compte de Twitter, titllaven de censura aquesta decisió de les Escoles San José-Jesuitas, a més de criticar obertament les formes de comunicar-li-ho. “L’acte de VOX en les escoles S. José-Jesuitas ha sigut cancel·lat per la direcció del centre mitjançant una telefonada i un tuit, malgrat estar abonat l’import del lloguer del saló, al·legant raons de seguretat i polítiques”.

https://twitter.com/VOX_Valencia/status/1051873423373295616

I encara que el president de VOX en la província de València, José María Llanos, admetia que no hi havia res signat, assegurava que el partit ja havia abonat per endavant al voltant de 1.700 euros. No obstant això, VOX no cessa en l’intent, i ja es troba en la cerca d’un nou emplaçament per a seguir avant amb un acte en el qual participaran tant José María Llanos, com José Antonio Ortega Lara, exmilitant del PP i membre del Comité Executiu Provisional del partit i Santiago Abascal, president de VOX.

Així, el mateix José María Llanos també expressava en xarxes socials la seua intenció de seguir avant amb l’acte programat per al dimecres, 24 d’octubre, “pel bé de València i pel bé d’Espanya”, mentre adverteix que “VOX no cancel·la els seus actes ni per pressions ni amenaces; i “Roma no paga traïdors“. El 24 d’octubre VOX rebentarà València”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

16 + catorze =

Informacion coronavirus