caixa popular

"MislataJove 22.02" arranca el cap de setmana vinent

"MislataJove 22.02" arranca el cap de setmana vinent
22/06/2017 -

Bany lliure, jocs aquàtics, taller de còctels sense alcohol, jocs de taula, exhibicions de ball, música amb dj’s, videojocs i activitats esportives com a bàsquet o handbol són algunes de les propostes de la primera edició de “MislataJove 22.02”, el projecte municipal d’oci nocturn que arranca el cap de setmana vinent -divendres dia 30 i dissabte 1 de juliol- en la piscina d’estiu i el complex poliesportiu de la Canaleta.

La nova proposta d’oci alternatiu perquè els xics i xiques de la ciutat puguen eixir a la nit els caps de setmana i divertir-se d’una forma segura, sana i saludable ja està a punt per a celebrar la primera activitat. L’equip de Joventut i el tècnic responsable de la Unitat de Prevenció Comunitària de les Conductes Addictives (*UPCCA), Quique Madrid, han impartit la formació necessària als deu joves que participaran com a voluntaris en el programa, així com a les onze associacions de Mislata que s’han sumat a la iniciativa.

El regidor de Joventut, Toni Arenas, va assistir a les dues sessions formatives celebrades en el Centre Jove del Mercat per a donar la benvinguda a voluntaris i associacions participants i agrair-los que s’hagen sumat al projecte. A més, Arenas va insistir que es tracta “d’una proposta oberta i comunitària, a la qual seguirem sumant noves veus, perquè aquest projecte hem de construir-ho entre totes i tots”.

El programa d’oci nocturn naix baix el paraigua del Pla Municipal de Drogodependències i del Pla Municipal d’Infància i Adolescència, dues eines a través de les quals l’Ajuntament de Mislata tracta de fomentar estils de vida saludable entre la població juvenil. La proposta va dirigida a adolescents i joves d’entre 12 i 20 anys, per la qual cosa en aquests dies s’està realitzant una intensa campanya informativa en tots els instituts de la ciutat.

Els fullets informatius que l’equip de “MislataJove 22.02” està distribuint en els centres escolars de Secundària inclouen també la segona de les activitats, prevista per al cap de setmana del 15 i 16 de juliol. També serà en la piscina d’estiu i en les pistes poliesportives de la Canaleta, però amb una programació diferent, que inclourà cinema jove, torneig de futbol i waterpolo, kangoo jump i una patinada nocturna.


Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

quinze + disset =

viva gym canovas
exposicion caps tallats