25n
25N
25N

"MislataJove 22.02" reunix a decenes de joves amb la seua proposta d'oci nocturn saludable

L’Ajuntament va obrir el Centre Jove del Mercat per a oferir a la joventut diferents activitats, tallers i esport d’interior

"MislataJove 22.02" reunix a decenes de joves amb la seua proposta d'oci nocturn saludable
11/06/2018 -

El projecte municipal d’oci nocturn de Mislata que coordina la Regidoria de Joventut, amb l’ajuda de diverses associacions i col·lectius locals, ha tornat este cap de setmana amb un programa centrat en jocs de taula, activitats esportives, videojocs i un taller de cuina. En esta ocasió, el Consistori va obrir el divendres des de les deu de la nit fins a les dos de la matinada el Centre Jove del Mercat perquè la joventut de Mislata disfrutara de nombroses propostes d’oci nocturn de forma segura i saludable.

L’espai juvenil es va convertir per unes hores en un gran saló de jocs de taula i videojocs, on els xics i xiques de Mislata van poder jugar un torneig del FIFA o ballar amb Just Dance, i jugar a les cartes amb “La Fallera Calavera”. Per als més actius, el programa de “MislataJove 22.02” incloïa una sèrie d’activitats esportives d’interior, com a bàdminton o ping-pong. Finalment, també havien activitats per als més artistes i llépols, gràcies al taller d’hama i a un taller de cuina en què els participants podien elaborar-se el seu propi crepe per a degustar-ho posteriorment.

Junt amb la sala de jocs, l’Ajuntament va ubicar un punt informatiu de la UPCCA (Unitat de Prevenció Comunitària de Conductes Addictives) , on els tècnics van informar els jóvens d’entre 12 i 30 anys dels riscos de l’alcohol i les drogues, a més de conscienciar-los de la necessitat de mantindre uns hàbits de vida saludable. De fet, Quique Madrid, tècnic de la UPCCA, manifestava que estes activitats “tenen com a objectiu proporcionar alternatives d’oci saludables al que normalment els i les jóvens puguen fer en una nit de cap de setmana i són alternatives al consum de tòxics i en especial al consum d’alcohol”.

El regidor de Joventut, Ximo Moreno, va assistir a aquesta primera cita que inaugurava este programa d’oci nocturn que es desenrotlla per segon any consecutiu. A més, anunciava les pròximes activitats del programa i invitava tots els jóvens de Mislata a participar en elles. La pròximes cites seran els dies 29 i 30 de juny i 13 i 14 de juliol, ja amb activitats i esport a l’aire lliure en la piscina municipal.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

3 + dos =

torrent