25n
25N
25N

Mislata tindrà estacions de metro accessibles en 2017

Mislata tindrà estacions de metro accessibles en 2017
03/08/2016 -

L’alcalde de Mislata, Carlos Fernández Bielsa, ha rebut este dimarts al director de FGV, Ángel García de la Bandera per a reunir-se i visitar les instal·lacions de Metrovalencia que recauen a Mislata. Han aprofitat per a consensuar les actuacions d’accessibilitat que entraran en el Pla d’Actuacions de 2017, i que ja està projectat per a l’execució.

Després de posar en comú les necessitats de Mislata sobre accessibilitat, el director gerent ha anunciat que Mislata veurà resolt així el problema que suposa per a persones amb mobilitat reduïda salvar el buit existent entre l’andana i el vagó. Es farà amb plataforma fixa, com s’està instal·lant en molts altres punts de la xarxa de Metro.

Amb la nova fase d’actuacions, FGV instal·larà plataformes d’una amplària de 3’50 metres junt amb l’estacionament de capçalera perquè els usuaris en cadira de rodes puguen accedir sense dificultats des de la primera porta d’accés a la unitat de metro.

Bielsa ha qualificat la notícia de “molt possitiva per a millorar l’accessibilitat dels nostres servicis de transporte” i considera “necesarias i urgents estes inversions en les nostres parades de Metro per a pal·liar un problema que patixen diàriament molts usuaris i usuàries de Mislata”.

Al mateix temps, es mostra “satisfet de què Mislata vaja a veure millorades les seues estacions després de la petició que van dirigir fa mesos a la nova direcció de FGV”. Al mateix temps recorda que “durant governs anteriors es van botar les inversions per a Mislata i van anteposar les d’altres pobles amb què compartim la mateixa línea”

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

dos × 4 =