25n
25N
25N

Mislata tindrà connexió amb el Mercat Central

Mislata tindrà connexió amb el Mercat Central
02/08/2016 -

La Conselleria d’Habitatge, Obres públiques i Vertebració del Territori ha modificat i reforçat l’itinerari de la Línia 150 del servei públic de transport interurbà Metrobús, entre “Aeroport-Manises-Quart de Poblet-Mislata-València”. En aquesta ampliació, la línia oferirà una nova parada en el centre de València en el Carrer Baró de Càrcer, 26, i, per tant, quedarà ampliat el recorregut actual des de Plaça d’Espanya fins a arribar al Mercat Central de València.

L’alcalde, Carlos Fernández Bielsa, ha mantingut una reunió tècnica amb la consellera d’Habitatge, Obres Públiques i Vertebració del Territori, María José Salvador, acompanyada pel director general d’Obres Públiques, Transport i Mobilitat, Carlos Domingo, per a analitzar els detalls d’aquesta ampliació de la línia.

Amb aquesta decisió es fa efectiu el compromís del Consell de recuperar la connexió que va perdre Mislata quan l’antic Ajuntament de València va eliminar les línies de l’EMT i es compleix així una de les reivindicacions històriques dels veïns d’aquesta localitat. Aquesta solució oferida per la Generalitat és transitòria fins a la creació de l’Autoritat Metropolitana de Transport que ja està en marxa i que començarà a funcionar l’any que ve.

L’alcalde de Mislata, Carlos Fernández Bielsa, s’ha mostrat “satisfet amb la voluntat i la capacitat que ha demostrat la Generalitat per a cercar alternatives urgents que solucionen un problema i una reivindicació dels nostres veïns”. Al mateix temps, ha explicat que “el repte dels nous governs ha de ser unir persones i derrocar murs, i fer una àrea metropolitana de València millor connectat, que facilite la vida dels seus ciutadans i genere més oportunitats”.

L’1 DE SETEMBRE COMENÇA EL NOU SERVEI

El servei començarà a prestar-se l’1 de setembre, per al que l’empresa operadora, la mercantil Fernanbús S.A., ja disposa dels autobusos adequats i en l’indicador dels quals apareixerà com a destinació “Mercat Central”.
Entre les novetats que incorporarà la Conselleria en la línia està la millora de les freqüències, passant de 30-40 minuts, a 20 minuts en els trams de major demanda i 25 minuts en la resta. Açò s’aconsegueix afegint a l’explotació un nou autobús.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

3 × quatre =