25n
25N
25N

Mislata tindrà l'any vinent Batxillerat Artístic

Després de la sol·licitud a la Conselleria d’Educació, Mislata aconsegueix la línia de Batxillerat Artístic, alguna cosa que el mateix alcalde, Carlos F. Bielsa, ha considerat “una demanda històrica del nostre sector educatiu i dels joves, que ara tindran a la seua disposició més eixides i oportunitats”

Mislata tindrà l'any vinent Batxillerat Artístic
05/06/2020 -

Dilluns que ve s’inicia el procés d’escolarització. Des de la regidoria d’Educació fa temps que treballen perquè les famílies tinguen la màxima informació en el procés d’elecció de centre i de matrícula, la qual haurà de fer-se telemàticament des del portal telematricula.es. A més, han elaborat fitxes i una animació explicativa del procés per a “fer el més senzill i fàcil possible un procés que habitualment es realitza presencialment, i durant aquesta crisi sanitària hem hagut de resoldre els obstacles per a poder-lo realitzar íntegrament en remot, a través de mòbil i ordinador i la mínima documentació possible”, ha explicat Ana María Julián, regidora d’Educació.

El procés d’escolarització per als nivells d’Infantil i Primària es realitzarà des de dilluns que ve 8 de juny fins al dia 16; mentre que la resta d’etapes es formalitzaran del dia 17 al 25 del mateix mes. El tutorial telemàtic que ha dissenyat l’Ajuntament guia a les famílies a realitzar el procediment online, que culminarà el mes de juliol amb la matrícula en cadascun dels centres. Per a la regidora Ana María Julián “ens hem interessat pel treball que duen a terme en els centres, hem conegut en primera persona les seues inquietuds i hem comptat amb els equips directius perquè aquest procediment siga el més eficient possible, i perquè enguany no siga precisa la visita prèvia a l’hora de fer l’elecció de centre”.

Des de la regidoria han repartit motxilles a les famílies d’aquells nens i nenes que viuran el seu primer curs d’escola Infantil a Mislata el mes vinent de setembre, i s’ha elaborat un dossier amb tota la informació dels centres. Unes iniciatives municipals que se suma a la tramitació online de la matrícula per part de la Generalitat Valenciana. A més, l’Ajuntament de Mislata activa mecanismes d’ajuda per a la verificació digital de la identitat i no serà necessari la presentació de documentació justificativa, que se substituirà per una declaració responsable per a evitar els tràmits en paper en el primer pas del procediment.

A més, Mislata comptarà en el pròxim curs amb la línia de Batxillerat Artístic, una reivindicació històrica del teixit educatiu i dels joves de Mislata, que ara tindran a la seua disposició aquesta opció, i que s’impartirà per primera vegada en l’Institut de la Moreria.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

2 × tres =