25n
25N
25N

Mislata tanca l'any formant i donant treball a més de 300 persones amb el risc d'exclusió social

Hui s’ha presentat la nova edició del ‘Aprèn i Emprèn’, un pla de formació remunerada per a 20 veïns sense treball, sense titulació acadèmica o amb estudis bàsics que cerquen noves oportunitats laborals.

Mislata tanca l'any formant i donant treball a més de 300 persones amb el risc d'exclusió social
27/12/2017 -

Mislata supera les xifres d’anys anteriors de formació destinada a garantir benestar social a través de programes com tallers de formació, el pla social d’ocupació, el salari jove i els programes per a recentment titulats, així com els programes de beques municipals.

Precisament hui, des de l’Agència de Desenvolupament Local de Mislata, el consistori ha tornat a posar en marxa el programa ‘Aprèn i Emprèn’ finançat pel Server per a dotar de recursos formatius a les persones amb major dificultat per a reinserir-se en el mercat laboral. Un programa que durarà dotze mesos, durant els quals l’alumnat estarà adquirint coneixements de forma remunerada amb el salari mínim interprofessional.

Mitjançant este programa, que ha presentat als seus alumnes del pròxim curs, Mislata millorarà l’ocupació de veïns amb el risc d’exclusió social per desocupació, així com persones que per diferents motius patisquen alguna vulnerabilitat especial per a trobar un nou lloc de treball, especialment les dones i els majors de 55 anys. Els beneficiaris accedixen a una formació en ofimàtica, administració, habilitats d’atenció i relació amb clients, enregistrament i tractament de dades, o la creació i gestió de microempreses. Amb este programa es completa un any en el qual Mislata ha prestat programes formatius i d’ocupació a més de 300 persones.

Els professors i el director del nou programa, conjuntament amb els regidors de Promoció Econòmica i Ocupació, Alfredo Catalá, la regidora de Comerç, Maika Tarín, i l’alcalde de Mislata, Carlos Fernández Bielsa, s’han presentat hui als alumnes. Per a l’alcalde, “significa un nova oportunitat per a aprendre i reinserir-se en el mercat laboral, i per eixe motiu des de Mislata continuarem apostant pels diferents plans de formació i ocupació, tenint sempre present el benestar social dels nostres veïns, fent de la formació un pilar de justícia social, i afavorint als qui pitjor ho tenen per a tirar endavant”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

10 − tres =

Valencia activa
bombers
CCCC
Valencia activa