25n
25N
25N

Mislata suspendrà les classes demà per pluges extremes a la província

L’alcalde de Mislata ha comunicat per Facebook la decisió de l’Ajuntament després d’haver sigut decretada per l’AEMET l’alerta roja per pluges a la província de València

Mislata suspendrà les classes demà per pluges extremes a la província
12/09/2019 -

Carlos Fernández Bielsa, alcalde de Mislata, ha comunicat a través del mur del seu Facebook que “davant l’alerta roja per pluges extremes a la província de València decretada per l’AEMET hem decidit suspendre les classes per a demà i clausurar totes les instal·lacions esportives i el parc de la canaleta”.

Fernández Bielsa ha demanat “màxima precaució” i també ha pregat que els veïns i veïnes procuren “no aparcar en la zona baixa del municipi”, ja que, en aqueix punt de la localitat i en dies de pluja solen crear-se ingents tolles d’aigua que poden ocasionar certs contratemps.

L’alcalde ha finalitzat el missatge transmés via Facebook recordant “que tot el govern municipal, policia local, protecció civil, bombers, treballadors de l’Ajuntament i Nemasa… estem treballant per a evitar incidències”.

Acompanyant al missatge, Fernández Bielsa ha adjuntat la següent foto d’AEMET, en la qual es mostra la probabilitat de pluges a la Comunitat Valenciana:

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

5 + deu =