25n
25N
25N

Mislata subvenciona el transport públic als estudiants amb les "Targetes de mobilitat jove"

Mislata subvenciona el transport públic als estudiants amb les "Targetes de mobilitat jove"
07/11/2016 -

El govern municipal va engegar fa un parell d’anys les targetes “Mislata Mobilitat Jove”, una mesura de caràcter social per a subvencionar el transport públic als estudiants universitaris i de formació professional de qualsevol centre situat en les zones A i B de Metrovalencia. La mesura és per a joves de fins a 35 anys i la convocatòria d’enguany inclou per primera vegada als estudiants de FP de grau mitjà, a més d’alumnes ensenyaments artístics i musicals.

L’Ajuntament ha anunciat aquest divendres una nova convocatòria per a lliurar un total de 210 títols de transport a uns preus especials, convenis amb FGV, que a més el Consistori subvenciona en un 50%, un 75% o un 100% en funció de la situació econòmica de cada sol·licitant. En total, el govern de Bielsa destinarà 60.000 € “per a ajudar a les famílies de Mislata, especialment a aquelles que pitjor ho estan passant, i que les despeses de mobilitat no siguen un impediment perquè els seus fills puguen seguir estudiant i llaurant-se un futur millor”, explica l’alcalde.

La convocatòria, que ja està publicada en la web municipal, estableix com a requisits que els sol·licitants siguen veïns de Mislata i estiguen cursant estudis superiors en qualsevol centre situat en les zones A i/o B de Metrovalencia. Les targetes tindran una vigència de nou mesos i, durant aquest temps, el titular podrà utilitzar-la de manera il·limitada. Les bases contemplen un màxim de 210 títols i descomptes de fins al 100% en funció de la renda per càpita dels estudiants, que s’obtindrà del resultat de dividir els ingressos familiars pel nombre de membres de la unitat familiar.

Les bases de la convocatòria estan disponibles en mislata.es, al costat del model de sol·licitud i la informació addicional que hauran de presentar els joves per a acreditar la matrícula, els ingressos de la unitat familiar i altres circumstàncies socials i familiars que es baremaran per a la concessió de les targetes.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

13 + 19 =