25n
25N
25N

Mislata es bolca en la confecció de mascaretes

L’Ajuntament de Mislata comença repartir entre els veïns i veïnes voluntaris el material necessari per a la producció de mascaretes

Mislata es bolca en la confecció de mascaretes
25/03/2020 -

Durant l’Estat d’Alarma decretat pel Govern d’Espanya, les mostres de solidaritat s’han disparat a la ciutat de Mislata. Són centenars les persones que s’han posat en contacte amb el consistori per a oferir-se a confeccionar mascaretes davant les dificultats d’aconseguir una en les farmàcies. Mentre arriben el miler d’adquirides per l’administració Central, l’Ajuntament de Mislata ha volgut organitzar i centralitzar tots aquests oferiments. Per a avançar-se i guanyar temps, ha sol·licitat a tot ciutadà que sàpiga cosir ajuda, per a així subministrar les màscares a aquells que més ho necessiten: sanitaris, personal municipal, persones vulnerables i majors.

Tota persona que vulga col·laborar ha d’apuntar-se a través del correu mislatasolidaria@mislata.es facilitant les seues dades de contacte i telèfon. El consistori facilitarà tot el material tallat per a comptar com més aviat millor amb elles.

L’alcalde de Mislata, Carlos Fernández Bielsa, s’ha mostrat agraït per l’enorme generositat del poble de Mislata, “cada dia ens arriben centenars de mostres de solidaritat per a poder tirar una mà en aquests moments tan difícils per a tots. Que la gent s’oferisca el seu temps de manera altruista i solidària per a cosir aquestes és un exemple que demostra que entre tots i totes, superarem aquesta crisi. Nosaltres som la millor bovina”.

Els voluntaris i voluntàries rebran un kit que contindrà el patró per a la seua confecció, tela de cotó 100%, fil de cosir, goma elàstica i tela de rínxol transpirable, així com unes senzilles instruccions de com han de disposar-se els diferents materials.

Per a garantir la higiene i l’esterilitat de les màscares, el consistori desinfectarà totes elles una vegada reba les unitats confeccionades.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

3 + 4 =

bombers
CCCC
Valencia activa