25n
25N
25N

Mislata celebra aquesta setmana la segona edició de la Ruta de la Tapa

Mislata celebra aquesta setmana la segona edició de la Ruta de la Tapa
03/04/2017 -

Després de l’èxit de l’any anterior, la regidoria de Comerç de Mislata ha organitzat la segona edició de la Ruta de la Tapa. Amb l’objectiu de donar suport als comerços de la ciutat i especialment als del sector de l’hostaleria, el Consistori celebrarà aquesta setmana una de les iniciatives d’acció comercial que més agraden a la ciutadania. La II Ruta de la tapa arrancarà el dimecres dia 5 i es perllongarà fins al diumenge dia 9 d’abril.

Igual que l’any passat, una trentena de bars i restaurants de Mislata s’han sumat a la iniciativa, oferint als veïns una amplia i variada ruta de tapes per a tots els gustos i colors. L’Ajuntament ha editat un fullet amb un plànol dels establiments i una foto de cadascuna de les tapes participants, que s’ofereixen acompanyades de beguda al preu de 2,50 €. El fullet s’acompanya d’un “Tapaporte”, una targeta perquè els veïns puguen votar per la millor tapa després d’haver provat almenys cinc.

A més del plànol de situació dels establiments, el fullet arreplega les fotografies de les tapes que s’ofereixen en aquesta edició i els noms que els seus creadors han posat a cada plat. Els veïns que participen en aquesta Ruta de la Tapa tindran la possibilitat de triar als guanyadors amb els seus vots, a més d’entrar en el sorteig de multitud de regals.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

setze − deu =

museo prehistoria