caixa popular

Mislata renova el parc infantil del racó Riu Xúquer

La nova instal·lació inclou jocs per als xiquets, bancs per als seus acompanyants i un perímetre accessible per a vianants i persones amb mobilitat reduïda

Mislata renova el parc infantil del racó Riu Xúquer
21/03/2018 -

Els veïns del racó Riu Xúquer i especialment els xiquets i xiquetes de la zona gaudeixen des de fa uns dies d’un nou parc infantil. L’Ajuntament de Mislata ha renovat per complet els jocs infantils i l’ordenació urbanística d’aquesta plaça interior, que serveix d’espai públic per als blocs de cases que la voregen.

Tobogans, escales, ponts, gronxadors, molls i balancins. Totes aquestes són les atraccions infantils de les quals ja gaudeixen els xiquets i xiquetes de Mislata. A més de les instal·lacions de jocs, aptes per a xiquets i xiquetes a partir d’1 any, l’actuació ha servit per a renovar també el sòl de seguretat, un material continu instal·lat “in situ” formant figures de colors i que inclou també un sambori.

Però no solament els xiquets i xiquetes s’han vist beneficiats amb la remodelació del racó Riu Xúquer, també els seus pares, mares i uns altres acompanyants adults, per als qui s’han instal·lat bancs orientats cap a la zona de jocs. A més, la regidoria d’Urbanisme ha redistribuït les jardineres que serveixen per a delimitar el parc de la resta de la plaça i dotar de major seguretat als menors, i la brigada d’obres de Nemasa ha reurbanitzat tot el perímetre per a fer-ho accessible i adaptar així tot el racó per a les persones amb mobilitat reduïda.


mostra viva 2018

xs puzol

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

13 + 1 =

Paiporta
exposicion caps tallats
Tardor
cultura als barris