25n
25N
25N

Mislata reforça la seua oferta esportiva a l'aire lliure amb l'ampliació del parc de 'street workout'

[:és] El parc de cal·listènia del Canaló, també conegut com ‘street workout’, estrena la seua ampliació, amb totes les mesures de seguretat sanitàries, davant la creixent demanda de practicar esport al carrer de manera segura i l’auge d’aquest esport entre la joventut

Mislata reforça la seua oferta esportiva a l'aire lliure amb l'ampliació del parc de 'street workout'
06/04/2021 -

L”street workout’ o fer exercici físic al carrer, és una modalitat d’esport urbà que està cada vegada més en auge i són molts les i els esportistes que demanden d’instal·lacions a l’aire lliure per a poder practicar-ho. A Mislata, l’Ajuntament, a través de la seua regidoria d’Esport, acaba d’obrir l’ampliació de l’espai de cal·listènia situat al Parc del Canaló. Una complida reivindicació de la creixent Associació ‘Streetwork Out’ i que reforça l’àmplia oferta esportiva de Mislata.

Com afirma l’alcalde, Carlos Fernández Bielsa, “Mislata està al costat de l’esport i els seus joves. Una joventut esportista i participativa que ja no sols practica esport, sinó que s’uneixen per a crear una associació que participa i col·labora amb aquest Ajuntament sempre que se li sol·licita. Aquesta és la joventut que representa la nostra ciutat”.

Es dóna la circumstància que l’obertura de l’ampliació d’aquest gimnàs a l’aire lliure estava conclosa el mes de desembre, però a causa de les restriccions sanitàries decretades per la Generalitat Valenciana no s’havia pogut reprendre l’activitat fins fa pocs dies. El regidor d’Esports, Toni Arenas, va voler acompanyar als membres de l’associació en la reobertura. Com aclareix el mateix Arenas, “teníem moltes ganes d’obrir aquesta ampliació, ja que els xics de l’Associació d’Street Workout i Cal·listènia de Mislata fan una gran labor per fomentar l’esport a l’aire lliure, un estil de vida saludable i l’associacionisme, i aqueixos són valors pels quals mai deixarem d’apostar a la nostra ciutat”.

El parc de cal·listènia del Canaló, ha reobert complint totes les mesures de seguretat sanitàries, com l’ús constant de la màscara o la pràctica de grups de màxim 4 persones. Per a millorar el control, l’Ajuntament ha destinat un Agent COVID per a evitar problemes d’aforament o recordar el compliment de les normes als usuaris i usuàries.

La cal·listènia, del grec kalos, bellesa, i sthenos, fortalesa, es basa en la combinació d’exercicis de musculació i resistència, estàtics i dinàmics, usant el mateix pes corporal amb l’objectiu de desenvolupar tant l’agilitat i la flexibilitat com la força.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

13 − set =