25n
25N
25N

Mislata Ràdio s'unix a més d'una vintena d'emissores municipals en un nou programa d'informació de proximitat

”El Rall” és el nou magazín de referència de la Xarxa d’Emissores Municipals Valencianes

Mislata Ràdio s'unix a més d'una vintena d'emissores municipals en un nou programa d'informació de proximitat
08/06/2018 -

Divendres passat 1 de juny, la Xarxa d’Emissores Municipals Valencianes (XEMV), a la qual pertany Mislata Ràdio, estrenava el magazín “El Rall”, un programa de dos hores que s’emetrà tots els divendres de deu a dotze del matí en totes les emissores municipals que pertanyen a la xarxa i que naix per a oferir a l’audiència un referent de la informació de proximitat.

Aquest espai naix amb l’objectiu de vertebrar i donar a conèixer la realitat dels pobles pertanyents a la Xarxa, així com les emissores i els seus programes de ràdio. D’aquesta manera, combina informació i agenda d’aquestos pobles, entrevistes, un espai dedicat als grups de música en valencià, notícies de la Federació Valenciana de Municipis i Províncies (FVMP), i un espai dedicat a l’actualitat global i de societat i com afecta als valencians. A més compta amb una secció fixa anomenada “Els nostres parlars”, basada en les frases fetes pròpies de cada comarca.

El programa es realitza íntegrament des dels estudis de Mislata Ràdio, situats en la 5a planta de l’Ajuntament de Mislata, i està coordinat per la periodista Alba Veryser, que compta amb una àmplia experiència en el mitjà. La conductora del programa assegura que “El Rall” “és un regal per a la Xarxa i per als oïdors de la Xarxa” i que “la col·laboració de les emissores municipals és absoluta”. Per la seua banda, des de la XEMV destaquen que aquest nou espai suposa “un pas de gegant” amb una iniciativa que té l’objectiu de “convertir-se en un referent de la informació i l’entreteniment local”.

Hui s’emet el segon programa de “El Rall” i com a punts destacats podrem escoltar l’entrevista al grup musical Els Jóvens, un reportatge sobre les pensions, tota la informació i l’agenda destacada dels diferents pobles pertanyents a la Xarxa, i també coneixerem el significat d’expressions com “A bell ull” o “Anar de vint-i-un botó”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

dos × 5 =

torrent