caixa popular

Mislata presenta a les associacions el programa d'oci nocturn per a joves

Mislata presenta a les associacions el programa d'oci nocturn per a joves
31/05/2017 -

L’Ajuntament de Mislata va presentar ahir de vesprada al Centre Jove del Mercat el seu nou projecte “MislataJove 22.02”, una proposta d’oci alternatiu perquè els xics i xiques de la ciutat puguen eixir a la nit els caps de setmana i divertir-se d’una forma segura, sana i saludable. Un total de 21 associacions -juvenils, esportives, socials i educatives-, a més del Consell de la Joventut i del Consell d’Infància i Adolescència, assistiren a l’acte de presentació d’aquesta nova iniciativa municipal.

L’equip de l’àrea de Joventut i el tècnic responsable de la Unitat de Prevenció Comunitària de les Conductes Addictives (UPCCA) foren els encarregats d’explicar els objectius de “MislataJove 22.02”, que consisteix a donar resposta a una necessitat real dels joves, obrint els espais públics de deu de la nit a dos de la matinada, per a oferir tant activitats lúdiques com a formatives. El programa d’oci nocturn naix baix el paraigua del Pla Municipal de Drogodependències i del Pla Municipal d’Infància i Adolescència, dues eines a través de les quals l’Ajuntament de Mislata tracta de fomentar estils de vida saludable entre la població juvenil. A més, “MislataJove 22.02” és, com explica el regidor Toni Arenas, “un projecte obert i comunitari, l’èxit del qual dependrà en gran manera de la implicació de tots els col·lectius socials que treballen temes de salut des de diferents àmbits”.

La presentació d’ahir es va organitzar amb la voluntat d’unir els esforços de tots els sectors implicats. Però a més, l’Ajuntament ha llançat també una convocatòria pública de voluntariat, a la qual pot presentar-se qualsevol jove de Mislata i obtenir una de les deu beques de “MislataJove 22.02”. El termini finalitza el pròxim 6 de juny i les bases estan publicades en la web municipal.

El programa va dirigit a adolescents i joves d’entre 12 i 30 anys, si bé les activitats aniran principalment encaminades a joves d’entre 12 i 20, mentre que per als més majors es reserven les intervencions relacionades amb la formació i la mediació. La primera edició se celebrarà els dies 30 de juny i 1 de juliol en les instal·lacions municipals de la piscina d’estiu i el poliesportiu.


Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

7 + dinou =

viva gym canovas
exposicion caps tallats