25n
25N
25N

Mislata presenta un ambiciós pla que repercutirà en més de mig milió d'euros per al comerç local

L’Ajuntament distribuirà entre la ciutadania 250.000 euros en forma de xecs per a incentivar les compres en els establiments i empreses que s’adherisquen al programa

Mislata presenta un ambiciós pla que repercutirà en més de mig milió d'euros per al comerç local
16/11/2020 -

L’Ajuntament de Mislata ha aprovat un nou programa de concessió d’ajudes per a l’activació econòmica de la ciutat, emmarcat dins del Pla Global Estratègic de Mislata enfront de la Covid-19 que el govern municipal va activar el mes de maig passat amb l’objectiu de minimitzar els efectes que aquesta crisi sanitària està provocant en la població i en els nostres comerços.

Segons explica l’alcalde, Carlos F. Bielsa, “el pla aprovat és un estímul directe a través de l’atorgament de subvencions per als comerços, l’hostaleria i les empreses de serveis del municipi. Però al seu torn, protegeix l’interés general de la ciutadania de Mislata fomentant el consum en els mateixos a través d’uns xecs, resultant una compra més econòmica que beneficiarà a les persones que acudisquen als establiments de la ciutat”.

L’Ajuntament distribuirà un total de 250.000 euros en forma de xecs per valor de 10 euros, diferenciats per sectors econòmics, i dels quals es podran beneficiar 5.000 famílies mislateres. Segons concreta Toni Arenas, regidor de Comerç i Emprenedors, “la ciutadania podrà acudir amb el xec a un establiment i realitzar compres de productes o contractació de serveis pel doble del valor del xec que posseïsquen, per la qual cosa estimem que, com a mínim, l’impacte real en els establiments i empreses adscrits al programa serà de 500.000 euros”.

En definitiva, la finalitat d’aquestes ajudes és impulsar i dinamitzar l’activitat econòmica en el terme municipal de Mislata, i, amb la mirada posada en la pròxima campanya nadalenca, contribuir al foment del consum en els xicotets comerços, locals d’hostaleria i establiments de prestacions de serveis que s’han vist afectats per aquesta crisi sanitària i econòmica.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

un × 5 =