caixa popular

Mislata llança el seu nou Pla Social d'Ocupació

Mislata llança el seu nou Pla Social d'Ocupació
09/06/2017 -

El nou programa municipal prioritza la urgència de la situació socioeconòmica dels qui opten a reinserir-se en el mercat laboral. La recollida de perfils i la seua documentació es tramita a través de l’Agència de Desenvolupament Local i el registre de sol·licituds s’obrirà en pocs dies.

El govern de Mislata compleix així el seu compromís de recuperar un dels seus projectes més importants en matèria d’ocupació i formació, un Pla Social d’Ocupació que permet tornar a ocupar un lloc de treball a moltes persones en risc d’exclusió social, que estan travessant greus problemes econòmics per a sustentar la unitat familiar.

En aquesta edició del Pla Social d’Ocupació els 50 llocs de treball estan ramificats per edats. De manera que 12 llocs es destinaran a ciutadans d’entre 16 i 29 anys; 15 llocs per al rang de 30 a 45 anys; i 20 llocs per a majors de 45 anys, que són els qui major risc han de quedar-se fóra del mercat laboral, “en situacions de molta precarietat i amb vertaders problemes familiars; per això l’Ajuntament els donarà més oportunitats”, segons ha explicat l’alcalde, Carlos Fernández Bielsa.

Des de hui mateix, els interessats poden descarregar la sol·licitud d’inscripció de la web o apuntar-se a través de l’Agència de Desenvolupament Local per a la pròxima obertura de registre de sol·licituds, pendent de publicació en el butlletí oficial de la província. Per a presentar-se, el requisit és estar empadronat a Mislata des d’abans de juny del 2015 i constar com a aturat en la base de dades del SERVEF. La baremació per a adjudicar les places se cenyeix estrictament a criteris econòmics, valorant també els anys de residència en el municipi i el no haver sigut beneficiari d’anteriors programes d’ocupació municipal.

Per a l’alcalde, Carlos Fernández Bielsa, “és una nova oportunitat de futur per a gent que segueix passant-ho malament, perquè la crisi està deixant el rastre d’una enorme desigualtat; a moltes persones que van perdre el seu treball no els permeten demostrar la seua aptitud. Mislata actua en conseqüència i seguirà implementant programes com el nostre Pla Social d’Ocupació per a pal·liar els efectes de l’atur de llarga durada, així com la mala gestió del govern de Rajoy en matèries com l’ocupació i els serveis socials.


Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

4 × tres =

viva gym canovas
exposicion caps tallats