25n
25N
25N

Mislata ofereix als veïns aturats un programa de "mentoring" amb un índex d'inserció laboral del 60%

Mislata ofereix als veïns aturats un programa de "mentoring" amb un índex d'inserció laboral del 60%
26/10/2016 -

Després de l’engegada de l’Espai Emprén, el nou espai de coworking situat en el centre sociocultural La Fàbrica, l’Ajuntament de Mislata ha fet aquesta setmana un pas més llançant un innovador programa de “mentoring” que pot presumir de tenir un índex d’inserció laboral que ronda el 60%.

El Consistori ha cercat a l’Institut Internacional Magallanes, una institució de referència en el món de l’emprenedoria, per a impartir en La Fàbrica un programa de cursos formatius dirigits a persones en atur, emprenedors sense experiència prèvia i joves que cerquen un rumb professional. Finalitzat el termini d’inscripció per als usuaris del centre de coworking, l’Ajuntament obri ara una nova convocatòria de caràcter general, a la qual podran accedir els veïns aturats i aquells emprenedors l’empresa dels quals tinga menys de dos anys d’activitat.

El programa consta de dos mesos de tallers individuals i en grup que s’impartiran en La Fàbrica i altres nou mesos de seguiment i tutoritzacions mitjançant una plataforma on-line. El programa és totalment gratuït.

“Reinicia’t i emprén” és el títol del programa amb el qual l’Ajuntament vol oferir als seus veïns una oportunitat de futur. L’eina va dirigida específicament a fomentar l’emprenedoria i a potenciar les capacitats i aptituds de cada veí per a canalitzar-les cap a un projecte concret d’inserció laboral.

L’objectiu del govern municipal és articular una estratègia formativa que es desenvolupe en paral·lel al mateix centre de coworking i que en conjunt, explica l’alcalde, Carlos Fernández Bielsa, “facilite les coses als emprenedors, professionals i microempreses de Mislata, oferint-los tot el necessari per a llançar el seu projecte i donar els seus primers passos empresarials”.

El centre de coworking, batejat amb el nom d’Espai Emprén, ofereix la possibilitat d’utilitzar com a seu d’empresa les modernes instal·lacions de la Fàbrica, dotades amb mobiliari d’oficina, xarxa wifi i sala de reunions, impressora/fotocopiadora i serveis comuns de recepció de correu, consergeria, neteja, climatització, sala d’estar i zona de vending. E

El centre ho gestiona directament l’Ajuntament de Mislata i els veïns que estiguen interessats a obrir la seua pròpia oficina en La Fàbrica poden sol·licitar-ho en l’Agència de Desenvolupament Local (C/ Antonio Aparisi, 6 – Tlf: 963990250).

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

2 × quatre =

museo prehistoria