caixa popular

La Generalitat presenta als joves de Mislata els Objectius de Desenvolupament Sostenible

La Generalitat presenta als joves de Mislata els Objectius de Desenvolupament Sostenible
15/05/2017 -

Els joves de Mislata han sigut els primers a conéixer a “SuperODS”, la mascota protagonista del vídeo amb el qual la Generalitat pretén explicar als joves valencians què són els objectius de desenvolupament sostenible. La campanya pretén, a més, conscienciar la població juvenil de la necessitat d’implicar-se i generar aliances per a aconseguir un món millor.

L’estrena de la campanya es va celebrar aquest divendres al Centre Jove del Mercat de Mislata i els encarregats de presentar-la van ser el director general de Cooperació i Solidaritat, Federico Buyolo, i la regidora d’Educació i Cooperació, Ana María Julián. Davant uns 40 joves -corresponsals juvenils de la ciutat i membres del Consell Municipal d’Infància i Adolescència- Buyolo i Julián van transmetre als joves la importància de complir aquests ODS marcats per l’ONU i la necessitat que ells s’impliquen activament per tal d’aconseguir-ho.

L’Aliança de Ciutats pel Desenvolupament Sostenible és un projecte de la Generalitat que pretén complir els 21 objectius de desenvolupament sostenible (ODS) aprovats per l’ONU a través de les 21 ciutats més poblades de la Comunitat Valenciana. En aquest grup de ciutats està inclosa Mislata, a qui el govern valencià ha assignat l’objectiu nombre 4, el de l’Educació.

Al llarg d’aquests últims mesos, tota la comunitat educativa i especialment els joves de Mislata han participat en diferents activitats formatives relacionades amb l’ODS de l’educació. La funció d’aquest grup de joves que participaren en la presentació de la campanya és fonamental, ja que com explica Ana María Julián, “han de servir-nos de nexe d’unió amb la resta de joves”. A més, la regidora també ha destacat la importància del paper de la comunitat educativa (directors, professors, mares i pares, etc.) per a dur a terme aquest projecte.

Finalment, Federico Buyolo va aprofitar la visita a la ciutat per a anunciar que el pròxim mes de novembre Mislata acollirà la trobada anual de l’Aliança de Ciutats pel Desenvolupament Sostenible. La primera d’aquestes reunions es va celebrar l’any passat a Les Corts Valencianes i la segona tindrà lloc a final d’any a Mislata.


Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

1 − 1 =

viva gym canovas
exposicion caps tallats