25n
25N
25N

El barri de l'Avinguda de la Pau de Mislata millorarà connexions de mobilitat amb les noves línies de MetroBus

El barri de l'Avinguda de la Pau de Mislata millorarà connexions de mobilitat amb les noves línies de MetroBus
28/01/2021 -

El barri mislater de l’Avinguda de la Pau, limítrofa al nucli urbà de Xirivella, es veurà beneficiat del nou servei de les línies de MetroBus, que pretén millorar les connexions entre bus, metro i trens en les franges horàries de major demanda. Així ho ha anunciat el conseller Arcadi España, en una mesura que afavorirà la mobilitat del veïnat de Mislata que resideix en el barri que queda a l’altra part de la V-30.

A més, després de conéixer la notícia, l’alcalde de Mislata sol·licitarà a la Conselleria de Mobilitat que almenys una parada d’eixes línies llançadora estiga en el polígon industrial i el cementeri, perquè millore les oportunitats de mobilitat dels veïns de l’entorn que es desplacen diàriament per aquest barri, que a més compta amb un centre ocupacional en funcionament.

L’alcalde de Mislata, Carlos F. Bielsa, ha manifestat la seua satisfacció amb aquest nou servei que millorarà notablement la vida diària dels mislaters i mislateres que resideixen en eixe nucli urbà, sobretot per als que necessiten desplaçar-se en hores punta.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

13 − cinc =