caixa popular

Mislata aprofita el mes d'agost per a millorar instal·lacions municipals

Mislata aprofita el mes d'agost per a millorar instal·lacions municipals
10/08/2017 -

Els pressupostos municipals de 2017 contemplen quanties destinades a la millora de moltes de les infraestructures municipals. Per això, durant aquests mesos d’estiu s’ultimarà l’adequació de molts espais que necessitaven una reforma integral o rehabilitació, com és el cas de les pistes esportives de la Canaleta, que durant els pròxims dies iniciaran treballs de remodelació per import de 335.863 euros per a renovar el paviment, millorar els accessos i les seues instal·lacions. Les obres es perllongaran fins a tardor, de manera que els esportistes podran fer ús del complex a la fi d’aquest mateix any.

En el barri del Quint, la llar municipal per a persones majors està vivint una remodelació íntegra per a millorar les seues sales i serveis, unes obres valorades en 60.000 euros, que havien sigut sol·licitades pels usuaris, i que permetran reobrir-la en el mes de setembre amb millors prestacions, com a serveis accessibles per a persones amb discapacitat, cobrint així les necessitats de més d’un centenar de veïns que passen diàriament per aquest espai.

Un altre dels serveis municipals que canviarà notablement la seua aparença i usos és la sala de lectura Santa Cecília, que a partir de la pròxima tardor també serà una sala d’estudi, imitant el model que el govern municipal va implantar en el barri del Quint. D’aquesta forma, els estudiants del barri tindran una aula pròxima en el qual preparar-se els exàmens, i seguiran tenint a la seua disposició l’aula de lectura i el servei de préstecs de les biblioteques municipals. Aquesta intervenció té un cost de 44.470 euros del pressupost municipal, i millorarà l’accessibilitat de la sala.

D’altra banda, el Centre Cívic del carrer Alaquàs, en el barri de Mislata que limita amb Xirivella, també viu una reforma de les seues instal·lacions per import de 49.705 euros. L’espai, que fins avui comptava amb sales multiusos i una reguarda de la policia local, ara també inclourà una sala d’estudi perquè els joves del barri puguen preparar-se els exàmens sense haver de desplaçar-se fins al nucli urbà de Mislata.


Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

huit + 14 =

viva gym canovas
exposicion caps tallats