caixa popular

Mislata es prepara per a viure el seu cap de setmana més intens de l'any

Mislata es prepara per a viure el seu cap de setmana més intens de l'any
18/05/2017 -

A Mislata ja està tot preparat per a gaudir de la cultura i de les arts escèniques. El MAC entra en la seua recta final i la ciutat es prepara per a viure el cap de setmana més intens de tot l’any. Des del divendres de vesprada i fins al diumenge a la nit, una quinzena d’espectacles de circ, teatre, dansa i música se succeiran en diferents carrers i places Mislata, tots ells d’accés lliure i gratuït. L’organització preveu una afluència de públic propera als 10.000 espectadors, lleugerament superior a la de l’any passat.

La novetat d’aquesta cinquena edició seran els espectacles nocturns a l’aire lliure. Fins ara, el MAC reservava les actuacions nocturnes per a formats de sala, però enguany el festival redobla la seua aposta pels espectacles de carrer programant dos dels seus plats forts per a les 23 hores en l’amfiteatre de Felipe Bellver. La companyia madrilenya Nueveuno oferirà el divendres a la nit un espectacle de circ contemporani que combina música, malabars i danses i el dissabte serà Xarxa Teatre qui presente el seu nou muntatge: Papers.

La jornada de demà divendres arrancarà a les 19 hores amb un espectacle itinerant de teatre i música en directe a càrrec de la companyia La Fam i a les 20.30 hores actuaran en la Plaça de la Constitució els bascos de Malas Compañías, que ja passaren pel MAC en 2015 i deixaren un grat record en el públic de Mislata.

Les matinals del cap de setmana estan enfocades a un públic familiar amb dos espectacles de circ de carrer per a totes les edats. Els aragonesos de La Raspa i la companyia valenciana La Furtiva actuaran en l’avinguda de Gregorio Gea a les dotze del matí.

La vesprada del dissabte arrancarà amb els Cafés de MAC, el punt de trobada entre els professionals de les arts escèniques i el públic del festival, per a seguir amb les actuacions de La Banda de Otro (Andalusia) i Circk About It (Castella i Lleó). Entremig actuarà la batucada de Borumbaia Percussió.

La recta final del MAC arribarà el diumenge amb dos dels espectacles més esperats del cartell d’enguany, la dansa sobre xanques de Maduixa Teatre i l’actuació de clown de la companyia catalana La Tal.


mostra viva 2018

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

17 − 8 =

Tardor
exposicion caps tallats
exposicion caps tallats
cultura als barris