caixa popular

Mislata lliura els premis als millors dibuixos del concurs del Dia de l'Arbre

Prop de 700 escolars participen en visites guiades pel parc de la Canaleta i planten nous exemplars de pins, carrasques i salzes

Mislata lliura els premis als millors dibuixos del concurs del Dia de l'Arbre
02/02/2018 -

La regidoria de Medi ambient de l’Ajuntament Mislata i l’empresa pública Nemasa han organitzat per cinquè any consecutiu el concurs de dibuix del Dia de l’Arbre en tots els col·legis de la ciutat, en esta ocasió amb el lema “Arbres monumentals: La nostra història més viva”. L’objectiu és, a més de conscienciar als més xicotets de la importància de protegir el nostre entorn natural, seleccionar les imatges que formaran part d’una campanya de conscienciació que eixirà al carrer del 8 al 22 de febrer, ocupant els mupis municipals instal·lats en la via pública.

Després de diverses setmanes preparant les seues creacions, els alumnes dels nou col·legis de Mislata han presentat els seus murals en el parc de la Canaleta, durant les jornades de commemoració del Dia de l’Arbre que s’han realitzat ahir i hui. Una vegada presentats els dibuixos, creats conjuntament per tota la classe, un jurat ha triat als tres guanyadors. El primer premi ha sigut per a la classe de 3er del Gregorio Mayans, el segon per a l’alumnat de 4rt A del Jaume I i el tercer per als escolars de 3er A del col·legi El Cid. A part de l’exposició dels seus murals en els mupis, les tres classes han rebut un premi en metàl·lic per a destinar-ho a material escolar.

El lliurament de premis del concurs l’ha presidit la portaveu i regidora de Medi ambient, Mª Luisa Martínez Mora, i el gerent de l’empresa pública Nemasa, Fernando Díaz, els qui han destacat que, després de cinc edicions, este concurs de dibuix s’ha consolidat ja com una de les principals propostes lúdiques i formatives del curs escolar. A més, Martínez Mora ha remarcat la importància de “educar en valors respectuosos amb el Medi ambient des de la infància i, en este sentit, els col·legis fan un treball primordial”.

La celebració del Dia de l’Arbre en el parc de la Canaleta, en la qual han participat al voltant de 700 escolars, ha inclòs també altres atractius, com a visites guiades al voltant d’este gran pulmó verd de Mislata, on els xiquets i xiquetes han pogut descobrir les 27 diferents espècies de l’arbrat que hi ha en el parc. A més, cada escolar de Mislata ha plantat el seu arbre (pins, carrasques i salzes blancs) en els terrenys de l’antiga pirotècnica Gori, uns exemplars que a mesura que vagen creixent es trasplantaran en els diferents parcs i zones verdes de Mislata.


Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

5 × 3 =

viva gym canovas
exposicion caps tallats
25n Foios