25n
25N
25N

Una vintena de comerços de Mislata ixen al carrer per a liquidar les restes de la temporada

La plaça Joan XXIII va acollir el diumenge una nova edició de la Fira d’Oportunitats amb una notable afluència de públic

Una vintena de comerços de Mislata ixen al carrer per a liquidar les restes de la temporada
20/02/2017 -

Els comerciants de Mislata van celebrar ahir una nova edició de la Fira d’Oportunitats, una iniciativa municipal destinada a promocionar el comerç local i tractar de fidelitzar nous clients oferint-los importants descomptes. Esta activitat es realitza dos vegades a l’any, coincidint amb el final de la temporada d’estiu i la d’hivern, i cada vegada en una ubicació diferent, amb la finalitat que els comerços es donen a conèixer per tots el barris de Mislata.

En esta ocasió, la Fira d’Oportunitats es va instal·lar en la Plaça Joan XXIII i va comptar amb la participació d’una vintena de comerços. Els molts veïns que es van acostar ahir a la fira es van trobar amb importants descomptes i promocions. De fet, esta és la finalitat d’esta iniciativa, “ajudar als comerços locals a eliminar els estocs emmagatzemats i les restes de la temporada anterior que no s’han pogut vendre, a més d’oferir a la ciutadania els millors preus”, explica Maika Tarín, regidora de Comerç.

Esta edició de la Fira d’Oportunitats va tindre una participació prou superior a les anteriors, una circumstància que apunta a la consolidació de l’activitat. “Tenint en compte que esta fira no va dirigida al comerç en general sinó a aquells establiments que venen productes i serveis de temporada, és important que la participació vaja en augment i sobretot que els comerciants estiguen contents amb el resultat”, explica Tarín.

A part de les dos fires anuals d’oportunitats, el Consistori organitza una Fira del Comerç, de major envergadura, que enguany tindrà lloc en el mes de juny.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

cinc × quatre =