caixa popular

Mislata iniciarà el sondeig anual d'opinió la setmana vinent

La novetat del qüestionari d’enguany és que el perfil sociològic reflectirà dades com el nivell de religiositat, l’espectre ideològic o la tolerància al col·lectiu LGTBI.

Mislata iniciarà el sondeig anual d'opinió la setmana vinent
15/07/2017 -

Els becaris d’estiu de l’Ajuntament formats en àmbits com a Sociologia i Ciències Polítiques llançaran a l’inici de la setmana vinent el sondeig d’opinió ciutadana per a conéixer la valoració que els veïns i veïnes fan dels serveis, atencions, programes i projectes engegats pel consistori.

Enguany l’equip pretén augmentar el nombre de mostres per a reduir el marge d’error. A les preguntes que es repeteixen tots els anys, sobre el nivell de coneixement i valoració dels polítics, o el mesurament de les problemàtiques a escala local i estatal, els ciutadans tindran l’oportunitat de valorar els resultats d’iniciatives recents com el banc d’ADN caní per a sancionar a aquells amos de mascotes que no arrepleguen la femta de la via, i podran opinar sobre el nivell de neteja de carrers i parcs.

De la mateixa manera, l’equip d’estudiants encarregat del sondeig ha decidit conéixer nous aspectes del perfil sociològic del municipi com el nivell de religiositat, el nivell d’estudis, l’espectre ideològic de la ciutadania, o la tolerància a la diversitat i al col·lectiu LGTBI.

Les enquestes es faran de forma presencial en tots els barris de Mislata, i també es podran emplenar en línia a partir de la setmana vinent. A la fi d’agost, abans d’acabar les seues pràctiques, l’equip d’enquestadors emetrà l’informe anual que el consistori presentarà i difondrà a través del portal mislata.es.

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

un × dos =

mancomunidad horta sud
sempre teua
exposicion caps tallats
exposicion caps tallats
Semana mobilidad Valencia 2018
decidim vlc
festes xirivella 2018