25n
25N
25N

Mislata ingressa la subvenció de la Diputació per a la Residència de la Tercera Edat i Centre de Dia

L’alcalde, Carlos Fernández Bielsa, agraix el compliment del compromís de la Diputació després de rebre els primers 3,95 milions, el 90% de l’import total

Mislata ingressa la subvenció de la Diputació per a la Residència de la Tercera Edat i Centre de Dia
25/01/2019 -

Mislata ja té en les seues arques municipals anticipat el 90% de la subvenció que té concedida per a escometre el projecte de la Residència de la Tercera Edat i Centre de Dia, gràcies al conveni signat entre l’Alcalde de Mislata, Carlos Fernández Bielsa, i la Diputació de València. L’entitat provincial ja ha ingressat 3.956.344,28 euros del total de 4.395.938 euros al qual ascendix la dotació pressupostària.

Carlos F. Bielsa s’ha tornat a mostrar “molt satisfet de veure que els terminis s’estan complint i que esta reivindicació històrica serà una realitat d’ací a poc”. De fet, en un parell de setmanes s’adjudicaran les obres i serà el punt d’inici per a començar la remodelació de les antigues casernes militars. Bielsa s’ha mostrat també convençut que les futures instal·lacions seran un referent en atenció social, perquè la caserna militar “és el lloc idoni per a situar la residència i el centre de dia, ja que està envoltat de zones verdes i és un entorn privilegiat perquè els majors de Mislata se senten allí com a casa”.

La parcel·la, de més de 9.000 metres quadrats, inclourà un parc públic amb nova zona enjardinada i parcs infantils, a més s’eliminarà l’actual mur que separa el recinte del barri del Quint, amb el que el nou espai, a més de ser totalment accessible, suposarà una obertura completa a la ciutat. Pel que respecta a les pròpies instal·lacions, mitjançant la intervenció es reformaran i uniran els dos edificis existents formant un únic complex. “Donarem una resposta bàsica a les necessitats de les persones majors de Mislata per a garantir la seua inclusió en un entorn urbà que serà referent a la nostra ciutat”, afirma Bielsa.

En este àmbit, la Diputació de València tenia previst realitzar una inversió d’11.019.428 euros durant els exercicis 2018 i 2019 en diversos centres assistencials, dels quals el de Mislata, amb un cost total de 4.395.938 euros, serà el més gran i el que comptarà amb un major nombre de places i pressupost.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

19 − set =

museo prehistoria