25n
25N
25N

Mislata incorpora a 26 nous empleats gràcies als programes de foment de l'ocupació pública de la Generalitat

La proposta, subvencionada pel Servef, oferix a veïns aturats un contracte de treball de sis mesos a jornada completa

Mislata incorpora a 26 nous empleats gràcies als programes de foment de l'ocupació pública de la Generalitat
12/01/2018 -

L’Ajuntament de Mislata ha donat la benvinguda hui a un total de 26 veïns i veïnes que s’acaben d’incorporar a la plantilla municipal a través dels programes d’ocupació pública de la Generalitat. Es tracta dels beneficiaris dels programes EMCORD, EMCORP i EMCOLD, tots ells subvencionats pel Servef, que a més ha sigut l’organisme encarregat de fer la selecció dels candidats, d’acord amb els barems de la convocatòria pública.

El programa EMCORD va dirigit a aturats de llarga durada -almenys 360 dies en un període de 540- i a través d’este pla l’Ajuntament de Mislata ha contractat a 9 auxiliars administratius, 3 conserges i 8 pintors. El EMCORP té com a destinataris als aturats majors de 30 anys i a través d’este programa s’han incorporat un tècnic de gestió esportiva, un tècnic d’animació sociocultural i un tècnic superior de comerç. Finalment, a través del EMCOLD s’ha contractat a tres orientadors laborals, que tindran com a funció assessorar i guiar a les persones aturades de Mislata per a aconseguir accedir al mercat laboral.

Tots ells es van incorporar fa uns dies, just abans de finalitzar 2017, i treballaran en l’Ajuntament de Mislata durant els pròxims sis mesos, amb contractes de jornada completa. L’alcalde, Carlos Fernández Bielsa, els ha donat hui la benvinguda i ha assegurat que estes noves ocupacions serviran per a “millorar el funcionament de l’administració, reforçar els serveis que oferim a la ciutadania i constituixen, a més, una oportunitat per als veïns que estan en situació de desocupació”.

El regidor de Promoció Econòmica i Ocupació, Alfredo Catalá, també ha participat en la recepció d’este matí i ha ressaltat que els programes d’iniciativa social de la Generalitat són “una gran ajuda” i se sumen a la “àmplia oferta municipal, que entre plans d’ocupació i de formació, en 2017 van arribar a 300 beneficiaris”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

setze + tretze =

Valencia activa
bombers
Valencia activa