25n
25N
25N

Mislata incorpora 29 joves a la plantilla municipal amb EMPUJU i EMCUJU

Treballaran en fins a 11 departaments de l’Ajuntament

Mislata incorpora 29 joves a la plantilla municipal amb EMPUJU i EMCUJU
12/11/2019 -

L’Ajuntament de Mislata ha donat la benvinguda a un total de 29 joves que s’acaben d’incorporar a la plantilla municipal a través dels programes EMCUJU (Ocupació Qualificada Juvenil) i EMPUJU (Ocupació Pública Juvenil), programes d’incentius a l’ocupació destinats a la contractació de persones joves per entitats locals, menors de 30 anys, durant un any.

Totes dues actuacions estan cofinançades per la Unió Europea a través del Programa Operatiu d’Ocupació Juvenil del Fons Social Europeu. A través de “Avalem Joves Plus” del Servei Valencià d’Ocupació i Ocupació LABORA de la Generalitat Valenciana, es desenvolupa aquest programa d’incentius a la contractació de persones joves inscrites en el Sistema Nacional de Garantia Juvenil. Amb ells, es busca millorar l’experiència laboral dels i les joves per a així afavorir la seua inserció en el mercat de treball, complint així el doble objectiu d’aquesta mena de programes.

L’alcalde de Mislata, Carlos Fernández Bielsa, al costat de la vicealcaldessa, María Luisa Martínez Mora, al tercer tinent alcalde i responsable de l’àrea de Dinamització Econòmica, Toni Arenas, al regidor de Desenvolupament Econòmic i Ocupació, Alfredo Catalá, així com altres regidors de l’equip de govern, van rebre als 29 nous treballadors i treballadores en el Saló de Plens de l’ajuntament per a donar-los la benvinguda com a empleats municipals. A més, l’alcalde Bielsa va voler valorar la necessitat de fomentar l’ocupació dels joves, “accedir a una ocupació comporta sempre les seues dificultats, i apostar per facilitar aqueix accés, és un objectiu que les administracions no haurien de perdre de vista mai. Ajudant els joves a aconseguir-ho, al fet que cresquen com a treballadors, ajudem a crear una societat amb més futur per a tots”.

A través del programa EMCUJU, 14 joves amb titulació faran treballs d’interés general i social en diferents departaments de l’Ajuntament. Aquestes persones tenen titulacions en dret, relacions internacionals, periodisme, administració i finances, disseny gràfic, arquitectura o graduat social entre altres. Així mateix, el programa EMPUJU acull a 15 joves entre els quals es troben fusters, peons d’obra de paleta i manteniment, lampistes, pintors, electricistes i soldadors.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

quatre × quatre =

ccccinema
ccccinema
activem alfafar