caixa popular

Mislata inaugura els seus "Patis dinàmics" amb una festa de jocs reciclats

Mislata inaugura els seus "Patis dinàmics" amb una festa de jocs reciclats
29/05/2017 -

Els “Patis dinàmics” de Mislata ja són una realitat. La nova aposta municipal per a obrir els col·legis en els dies no lectius i oferir espais d’oci als xiquets i joves de la ciutat ha arrancat aquest cap de setmana amb una divertida instal·lació de jocs reciclats de la companyia “Guixot de 8”. El pati de l’Ausiàs March ha obert per primera vegada en dissabte i diumenge per a mostrar a la ciutadania, i especialment als més menuts, que els materials tenen una vida molt més llarga que per a la que van ser creats i que, en qüestió de jocs, no està tot inventat. Ni de bon tros.

Centenars de xiquets i xiquetes han passat aquest cap de setmana per la inauguració dels “Patis dinàmics”, un projecte que pretén obrir espais a la ciutadania i oferir als més menuts activitats d’oci i temps lliure durant els caps de setmana i els períodes vacacionals. I els patis dels col·legis, com explica la regidora d’Educació, Ana María Julián, “són espais de tots i es poden utilitzar més enllà de l’horari lectiu dels centres”.

Els centres escolars triats per la regidoria d’Educació per a posar en marxa els “Patis dinàmics” són l’Ausiàs March i El Cid. A partir d’aquesta mateixa setmana oferiran ja aquest nou servei gratuït els dissabtes d’11 a 14 hores i de 17 a 19 hores, i els diumenges, d’11 a 14 hores. A més, els patis també estaran oberts durant les vacances de Pasqua i Nadal.

El projecte municipal ofereix activitats programades per a xiquets i xiquetes d’entre 6 i 16 anys, supervisades per monitors d’oci i temps lliure. Per a assistir als tallers, els pares han d’inscriure als seus fills a través d’un formulari que està disponible en la web mislata.es. Els menors de sis anys també poden gaudir dels “Patis dinàmics”, però han d’estar acompanyats d’una persona adulta. I a més de les activitats programades, també s’ofereix la possibilitat de gaudir de material per a l’ús de les instal·lacions esportives.


Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

4 × 2 =

viva gym canovas
exposicion caps tallats