caixa popular

L'Agrupació Veïnal de Mislata celebra una gala solidària a benefici de Càritas

L'Agrupació Veïnal de Mislata celebra una gala solidària a benefici de Càritas
30/06/2017 -

L’Agrupació Veïnal de Mislata està celebrant aquests dies la seua XXI Setmana Cultural que es perllongarà fins demà dissabte dia 1 juliol. Com a part de les activitats del programa aquesta Setmana Cultural, ahir a la nit es va celebrar un esdeveniment solidari que portava per títol “Mira qui balla a Mislata”.

Amb un format similar al del programa televisiu, l’espectacle celebrat ahir en el pati del col·legi El Cid va comptar amb nombroses exhibicions de ball en les quals van participar algunes entitats de Mislata com l’Associació Cultural Andalusa i la mateixa Agrupació Veïnal, a més de les acadèmies de ball Balla amb el meu i Stylo’s. Tots els participants van oferir el millor del seu repertori en aquesta gala a favor de Càritas, en la qual es demanava als veïns que col·laboraren donant aliments de primera necessitat a canvi de l’entrada.

Un any més, la gala va ser tot un èxit tant de participació com de recollida d’aliments, i l’esforç dels ballarins es va veure recompensat amb una sèrie d’actuacions molt bones que van fer les delícies del públic assistent.


mostra viva 2018

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

5 × 3 =

Tardor
exposicion caps tallats
Paiporta
cultura als barris