25n
25N
25N

Mislata acomiadarà el període vacacional amb festes populars

La Plaça Major acollirà dos concerts gratuïts els dies 5 i 7 de setembre

Mislata acomiadarà el període vacacional amb festes populars
17/07/2019 -

Les festes patronals i populars de Mislata se celebraran enguany a partir del 24 d’agost, retardant el calendari habitual, amb el que la fira de festes que congrega a l’associacionisme de la ciutat se centrarà en la primera setmana de setembre i culminarà el dissabte dia 7.

En la primera fase, les clavaries tradicionals tornaran a traure als carrers els emblemes històrics de les nostres festes patronals, una programació que aglutina actes participatius, concursos d’arrossos i paelles, jocs infantils i els trets pirotècnics que han convertit a Mislata en un referent de les millors mascletàs. El festival de música de banda, la parada mora o la paella gegant també seran protagonistes del 24 d’agost al 2 de setembre, dia festiu local.

A partir del 3 de setembre, l’epicentre de les festes passa a la plaça Major, on s’instal·larà la fira popular de festes amb casetes del teixit associatiu. A la programació ja consolidada de festivals, exhibicions de ball i nits d’orquestra, enguany se sumen de nou dos concerts gratuïts per a les nits del 5 i 7 de setembre, els artistes del qual s’anunciaran en els pròxims dies.

Les festes populars també inclouran actes que ja s’han consolidat com a èxits de participació. Entre ells, el concurs infantil i juvenil de disfresses, el dia de la infància amb atraccions infantils, el correfoc, la nit dels pinchos o la carrera Mislata Run Color Fest. D’aquesta última iniciativa ja estan obertes les inscripcions i finalitzarà novament amb festa per als joves, dj’s i la fotogènica batalla de pigments de color. Enguany, a més, es recuperarà la traca correguda que històricament recorria els carrers del municipi, i novament en l’última nit de festes tindrà lloc la gran mascletà nocturna.

Segons explica el regidor de Festes, Toni Arenas, “volem celebrar el nostre passat i el nostre present, per això en la programació hem intentat conjuminar la tradició amb unes festes modernes, obertes a tots els públics, perquè grans i xicotets puguen gaudir-les. Estem organitzant les festes amb el major dels esforços i il·lusió del món, perquè tant veïns i veïnes com a visitants participen d’elles”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

tretze − dos =