caixa popular

Mislata exposa "Històries de superació", un homenatge al treball que realitzen les associacions

Mislata exposa "Històries de superació", un homenatge al treball que realitzen les associacions
02/06/2017 -

La Fundació Horta Sud i l’Ajuntament de Mislata inauguraren ahir de vesprada en el Centre Jove del Mercat l’exposició “Històries de Superació”, una iniciativa emmarcada dins del projecte Som Súper per a visibilitzar i valorar el treball del moviment associatiu.

L’exposició mostra el treball de Paco Roca i d’altres 16 joves artistes que es van publicar a “14 Històries de Superació”, entre ells dos de Mislata, Xelon XLF i DEIH, que ahir van estar presents en la inauguració i pintaren un gran mural a l’entrada del centre juvenil. L’acte va estar presidit pel regidor de Participació Ciutadana, Toni Arenas, i el president de l’Horta Sud, Alfred Domínguez.

En la seua intervenció, el regidor va agrair el treball de la Fundació Horta Sud i va felicitar als dos artistes locals que han contribuït amb les seues històries a l’edició d’aquest llibre. Toni Arenas va explicar que a Mislata “tenim un potent teixit associatiu que és, sens dubte, un dels nostres principals actius” i va assegurar que des de l’Ajuntament “sempre valorarem l’esforç de tots els col·lectius que, des de l’àmbit civil, treballen per a construir una societat millor”.

Per la seua banda, el president de la Fundació Horta Sud va explicar que l’exposició està aconseguint els objectius marcats inicialment: “D’una banda hem aconseguit donar a conéixer el treball de les associacions amb un nou canal de comunicació, un còmic en el qual han treballat joves artistes amb un autor consagrat com Paco Roca. D’altra banda, hem demostrat que és possible implicar als joves en un projecte com aquest, on és més important el resultat final que la participació individual”.

L’exposició mostra els dibuixos que l’il·lustrador valencià Paco Roca ha creat per a la campanya, en el qual destaca la idea que la ciutadania, unida, pot aconseguir grans coses per millorar la societat. A més, estan presents alguns exemples de la resta dels còmics que formen part de la campanya, realitzats per alumnes del primer Taller de Còmic Social celebrat en la EASD-València.

L’exposició romandrà oberta en el Centre Jove del Mercat fins al pròxim 28 de juny. Quan isca de Mislata, viatjarà durant l’any a diversos municipis de la comarca, com Alaquàs, Quart de Poblet, Catarroja i el Museu Comarcal de l’Horta Sud.


Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

5 × tres =

viva gym canovas
exposicion caps tallats
25n Foios