25n
25N
25N

Mislata endureix les mesures de prevenció enfront de la Covid-19

Mislata endureix les mesures de prevenció enfront de la Covid-19
11/01/2021 -

Davant l’empitjorament de la situació sanitària en general en tota la Comunitat Valenciana a causa de la pandèmia i la previsió d’un repunt important dels contagis en els pròxims dies, el govern de Mislata ha decidit endurir les mesures restrictives de competència municipal per a frenar el màxim possible la propagació de la Covid-19. Les mesures entraran en vigor a partir del dimecres 13 i fins al 31 de gener.

Segons afirma l’alcalde, Carlos F. Bielsa, “durant aquestes últimes setmanes hem fet un pas arrere en la lluita contra la Covid-19. És obligació de tots, institucions i ciutadania, tornar a ser responsables i prendre decisions. Aquestes mesures que adoptem hui, són les més restrictives que podíem prendre com a Ajuntament dins de les nostres competències municipals, però hem de fer-ho perquè és la nostra responsabilitat mantenir a Mislata segura i protegir la ciutadania”.

Després de la celebració d’una Junta Local de Seguretat, l’Ajuntament ha decretat la suspensió de totes les activitats i actes públics municipals, així com aquelles activitats privades que requerisquen autorització municipal; tancament de les instal·lacions municipals i del mateix ajuntament, mantenint-se oberta només l’Oficina d’Atenció a la Ciutadania amb cita prèvia concertada; i a la Biblioteca Municipal únicament podrà accedir-se per als préstecs i devolució de llibres.

Les instal·lacions esportives municipals també romandran tancades durant aquests pròxims dies, així com les àrees esportives exteriors i les de jocs biosaludables. També es procedirà al precinte i tancament temporal de les àrees de jocs infantils per a evitar el contacte social i les aglomeracions entre les persones adultes que acompanyen als més xicotets. I el Parc del Canaló veurà també reduït el seu horari d’obertura de 9 a 17 hores.

Per part seua, els aforaments màxims permesos es veuran reduïts en les zones d’esplai per a gossos, en el cementeri municipal i en l’accés al mercat ambulant.

Pel que respecta a serveis municipals, s’augmentaran les tasques de desinfecció de carrers, places i espais públics, i des de Serveis Socials s’activarà l’atenció i ajuda a persones majors i famílies vulnerables, així com el telèfon d’emergències.

A més, hi haurà un increment de Policia Local i s’augmentarà la col·laboració de Protecció Civil i Agents Covid per a realitzar controls exhaustius en el compliment d’aforaments en comerços, hostaleria i terrasses, així com de les altres restriccions aprovades per la Generalitat Valenciana.

“Demane a tots els mislaters i mislateres que facen un gran esforç i responsabilitat, que es queden a casa i que no isquen d’ella si no és imprescindible”, conclou Bielsa.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

3 × 2 =