25n
25N
25N

Mislata educa en Igualtat

Mislata educa en Igualtat
05/03/2021 -

Amb motiu del Dia Internacional de la Dona, la regidoria de Polítiques d’Igualtat ha volgut fer extensibles als centres d’ensenyament de Mislata les activitats emmarcades en el 8 de març. Les mesures sanitàries impediran les habituals concentracions de l’alumnat i professorat en els seus respectius col·legis o instituts, però la lluita per la Igualtat seguirà present en ells. En concret, i sota el lema “A Mislata, eduquem en igualtat”, els centres educatius de primària lluiran pancartes en suport als drets de la dona i es repartiran botelles d’hidrogel amb eixe mateix missatge. Carmela Lapeña, regidora de Polítiques d’Igualtat, recalca que “és innegable que una educació en valors com la igualtat o l’equitat encara hui continua sent rellevant i necessària, i encara que cada vegada hi ha més dates assenyalades en el calendari, educar en igualtat és un treball del dia a dia a casa i en els col·legis”.

Per part seua, l’alcalde de Mislata, Carlos Fernández Bielsa apunta a la importància de “treballar des de la infància en l’eliminació dels estereotips, i així previndre situacions de discriminació sexista en el futur. Aquesta és una de les claus de la coeducació i d’una societat més igualitària i justa”.

A més, la regidoria de Participació Ciutadana s’ha sumat a les accions proposant a l’alumnat i professorat de secundària dissenyar les seues pròpies mascaretes amb el lema “Defensem la Igualtat”. Per a això s’han repartit mascaretes blanques entre tots els centres de secundària de la localitat i el resultat podrà veure’s en l’Instagram de la Casa de la Dona sota l’etiqueta #MislataPerLaIgualat.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

16 + 17 =