25n
Orgull
Orgull

Mislata celebra el dia del seu patró

La imatge del Santíssim Crist de la Fe va eixir a la vesprada en processó pels carrers del centre de la ciutat

Mislata celebra el dia del seu patró
27/08/2018 -

Els últims dos dies de les festes patronals de Mislata són els dedicats als patrons de la ciutat, el Santíssim Crist de la Fe i La Mare de Déu dels Àngels. El del Crist es va celebrar ahir diumenge amb diferents actes religiosos en el seu honor, com la missa major, que va ser oficiada a les dotze del matí i va comptar amb l’actuació de la Coral Ramón Ibars.

Després de l’ofici, va tindre lloc una espectacular mascletà en el carrer Major i la Plaça de la Constitució de la localitat, a càrrec de la Pirotècnia Valenciana, que va tindre sorpresa final amb un terratrèmol que ningú esperava i que va fer les delícies dels centenars de mislaters i mislateres que s’arremolinaven en els carrers adjacents.

A la nit, en caure el sol, va arribar el torn de la processó del Santíssim Crist. Igual que l’any anterior, la imatge del patró va ser portada a coll pels clavaris del Santíssim Crist de la Fe d’Aldaia. En esta ocasió el Crist va ser escortat per un Terç de Legionaris, que van acompanyar a la imatge durant tot el seu recorregut. Com és tradicional en este dia gran de les festes, les comissions falleres i les cases regionals també van participar en la processó, al costat dels molts feligresos que cada any acudixen fidels a la cita amb el dia gran del patró.

Passada la mitjanit, i ja en el dia de la patrona de Mislata, La Mare de Déu dels Àngels, va començar amb els càntics i el so de la dolçaina i el tamborí de la Nit d’Albaes que va partir des de l’església de la patrona, organitzada per la pròpia Clavaria.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

dinou + 14 =