25n
25N
25N

Mislata celebra el Dia Mundial del Teatre

Mislata celebra el Dia Mundial del Teatre
27/03/2017 -

Des de 1961, el 27 de març és considerat el Dia Mundial del Teatre i, a tot el món, els teatres celebren aquest dia amb la lectura d’un manifest i una representació. A Mislata, l’acte central es va celebrar ahir i va estar organitzat per l’Escola Municipal de Teatre, que després de la lectura del text, a càrrec del professor Josep Romero, va representar l’obra “Emociona2”, escrita i dirigida per Miguel Casells.

Els alumnes de la EMTM van pujar ahir a l’escenari per a representar un text que parlava de les emocions investigades per un laboratori científic i social, davant un auditori que una vegada més es va omplir per a gaudir del millor teatre. Les representacions de la EMTM han continuat hui i ho faran també durant la jornada de demà, en aquesta ocasió amb diverses representacions de l’obra “Historias del lado oeste”, dirigides per Irene Mira, i amb les butaques plenes d’alumnes dels col·legis de la ciutat.

A més de la programació l’Escola Municipal de Teatre, l’Ajuntament ha programat un mini cicle de representacions en el Centre Cultural. La primera va ser divendres, amb l’actuació de la companyia de teatre La Coja Dansa, que va presentar a Mislata el seu últim treball, “Desgel”. La següent serà divendres que ve dia 7 d’abril amb la companyia PanicMap, que oferirà a Mislata “Dystopia”, el seu nou projecte artístic.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

16 + 15 =

museo prehistoria