25n
25N
25N

L'Ajuntament Mislata acomiada els gots i botelles de plàstic

El consistori ha repartit entre tots els seus treballadors i treballadores botelles reutilitzables de vidre temperat

L'Ajuntament Mislata acomiada els gots i botelles de plàstic
20/12/2019 -

L’Ajuntament de Mislata continua en el seu ferm compromís per complir els objectius mediambientals de l’Agenda 2030 i transformar l’administració local en una institució més sostenible i eficient. A través de la iniciativa “Digues no al plàstic”, el govern municipal pretén incentivar la no utilització de botelles i gots de plàstic fins a la seua completa desaparició. Al costat del lema de la campanya, apareix el logo d’un peix, un dels símbols dels objectius d’aquest pla d’acció mundial a favor de les persones, el planeta i la prosperitat, basat en 17 Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS). Concretament, es refereix a la conservació i protecció dels oceans evitant l’abocament de residus plàstics a les seues aigües.

L’alcalde de Mislata, Carlos Fernández Bielsa, ha volgut repartir algunes de les botelles entre els membres del personal i ha aprofitat per a recordar la importància de prendre mesures urgents contra el Canvi Climàtic, “encara que siga amb xicotets gestos com aquest, aconseguir que 350 treballadors deixen a un costat les botelles i gots de plàstic, estem lluitant per un món i per una Mislata més sostenible i neta”.

Al costat de l’alcalde, li ha acompanyat María Luisa Martínez Mora, vicealcaldessa i regidora de Medi ambient, “en total hem repartit 350 unitats d’aquestes botelles de vidre. Si una d’elles substitueix a totes les botelles i gots de plàstic que pot usar una persona a la setmana, la quantitat de plàstic que eliminem i deixem d’usar és realment gran”, afirmava Martínez Mora.

Aquesta iniciativa és una de les moltes en les quals s’ha involucrat el govern de Bielsa, com l’objectiu de “paper 0%”, la digitalització total de l’administració, el reg intel·ligent o la recent instal·lació de punts de recàrrega per a vehicles elèctrics.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

17 − nou =