25n
25N
25N

Mislata realitza un tractament intensiu de desinfecció als seus carrers

Mislata realitza un tractament intensiu de desinfecció als seus carrers
26/03/2020 -

Des d’anit, un tractor amb polvoritzador recorrerà els barris de Mislata diàriament intensificant la neteja viària, alguna cosa que per a l’alcalde Bielsa “és una demostració que continuarem protegint a la ciutadania dia i nit davant aquesta crisi sanitària”.

Des que es declarés l’estat d’alarma, l’empresa pública Nemasa, encarregada de la gestió de neteja viària, ha intensificat encara més si cap, les tasques de neteja i desinfecció als carrers. Sempre amb l’objectiu de garantir la seguretat de tota la ciutadania, l’Ajuntament de Mislata i l’empresa pública van iniciar anit un tractament encara més potent de desinfecció viària.

Amb l’ajuda de tractors amb polvoritzadors en hèlix, s’ha iniciat aquest servei de fumigació dels carrers amb una solució d’hipoclorit de sodi. Un servei que es realitzarà sempre en horari nocturn i es prolongarà durant els dies que dure l’estat d’alarma.

En la primera nit d’aquest servei, Nemasa va comptar amb la col·laboració dels agricultors d’AVA-ASAJA, i van recórrer la zona centre de la ciutat. Aquesta nit, els operaris de Nemasa continuaran amb el tractament per la zona del barri del Quint entre altres.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

catorze − quatre =

CCCC
torrent