25n
25N
25N

"Mislata Cuenta", una aposta pels audiocontes infantils

"Mislata Cuenta", una aposta pels audiocontes infantils
22/06/2016 -

A Mislata, la Regidoria de Biblioteques de l’Ajuntament ha llançat la iniciativa “Mislata Cuenta” que cerca promoure els audiocontes infantils. L’objectiu és recuperar contes amb un contingut didàctic i un missatge social. El guió d’aquestes obres serà produït en els pròxims mesos amb la participació de les associacions culturals i festives de la localitat.

“Moltes associacions que han manifestat entusiasme per la idea, gent de totes les edats amb dots interpretatius i creatives que s’implicaran perquè cada audioconte siga una xicoteta obra d’art sonora, amb música i missatges de marcat caràcter social per a educar als xiquets en aspectes com la tolerància, el respecte a la diversitat, i també saber afrontar els èxits i els fracassos”, ha explicat Javier Santes, regidor de Biblioteques, en presentar el projecte.

El pla d’enregistrament i edició d’estos relats es realitzarà al llarg de tot l’any fins a completar una col·lecció accessible a través de qualsevol plataforma. Tanmmateix s’habilitaran mitjans en tots els centres educatius i ludoteques per a fer-los arribar a tots els interessats.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

sis + 7 =